Băimăreni

- am fost ş-om fi -

joi, 30 iunie 2011

Interlopi de Baia Mare (VIII): Pe ape şi mai tulburi

Spuneam într-un comentariu mai vechi că după arestarea lui Japo e doar o problemă de timp până apele subterane ale Băii Mari se vor tulbura din nou. Din păcate, am avut dreptate. În loc să-şi clarifice rivalităţile în justiţie, băieţii s-au luat la bătaie sub tăcerea mass mediei şi lipsa de deranj a organelor care ar trebui să asigure liniştea şi ordinea. Doar Ziarmm.ro a prezentat incidentele. Restul e tăcere, vorba filmului.

Bocşan, rămas fără o parte din ureche după altercaţia de la Crenguţa, şi-a strâns tovarăşii şi a trecut în ofensivă. Rezultatul, 3 bătăi, un internat în spital cu fracturi (Buză), unul tăiat (Flaviu) şi contuzii cât încape. Vocea tribunei spune că Buză a fost atacat mişeleşte, din spate cu o bâtă în timp ce atenţia i-a fost distrasă de o falsă încercare de reconciliere.

Peste toate astea, şi-a făcut reapariţia în oraş şi Bogdan Pătruşel (Pătru) şi şi-a făcut-o chiar în forţă, în faţa clubului Athos, printr-o bătaie parte în parte cu Soby, cel care îl acuzase pe vremea "exilului" că şi-a trimis locotenenţii din Oradea să-l bată. A câştigat Pătru şi de data asta, intervenţia celor din jur scutindu-l pe Soby de alte picioare în cap suplimentare.

Etichete: , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire