Băimăreni

- am fost ş-om fi -

miercuri, 22 iunie 2011

Gunoaie

Zilele trecute au mai adus la mal nişte gunoaie de care trebuie să ne debarasăm cât de repede dacă vrem să avem cât de cât o direcţie şi-un sens.

Primul şi cel mai inutil e nefericitul care a violat şi ucis o fetiţa. Chiar nu înţeleg blândeţea legilor faţă de astfel de specimene. Când faptele sunt clare, nu cred că ar mai trebui să stea cineva la poveşti şi ca să nu ne facem noi păcate judecându-i, ar trebui trimişi cât mai rapid spre judecata divină.

Respectând zicala "e plin pământul de lichele cu talent", un profesor de la Facultatea de Ştiinţe Economice din Cluj dă note în schimbul sexului. La drept vorbind, la ce forme apetisante arata pe filmare, numai din obligaţie mai putem vorbi de sex în cazul lui. Ce folos diplomele studiile şi titlurile? Când eşti om de nimic, aşa rămâi.

Nu mai puţin prost se dovedeşte un şef de partid, Liciu pe numele lui care-şi bate nevasta în faţa camerelor de supraveghere şi mai apoi o şi reclamă pentru tulburarea folosinţei locuinţei. Un politician cu traseu clasic, cu bacalaureat dat târziu şi facultăţi la fără frecvenţă dar care are afaceri de succes ce-i compenseaza celelalte lipsuri. Un prost care doar atâta poate dar care este mai puţin prost decât cei care l-au votat.

Am clădit o societate bazată pe lipsa de caracterul şi profunzime iar acum începem să culegem roadele. Să ne fie de bine până ne-om trezi!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire