Băimăreni

- am fost ş-om fi -

marți, 17 mai 2011

Japo arestat


Arestarea lui Japo, capo di tutti capi ai Băii Mari, a trecut puţin observată de media locală, aşa cum şi ilegalităţile şi bătăile pe care interlopii băimăreni le-au provocat au fost remarcate foarte reţinut de-a lungul timpului. Evident că nu l-au putut prinde cei cărora le făcea cinste. Omul s-a dovedit până la urmă patriot furând de la străini şi poate de aceea poliţia noastră a fost atât de blândă. Pe scurt, se pare că Japo era capul unei reţele de furăcioşi din tiruri, având şase echipe care acţionau din Ungaria până în Franţa. Prejudiciul e în jur de 3 milioane de euro.

Z
iarmm.ro a vehiculat ideea trădării lui Japo de deja tradiţionalul rival Bogdan Pătruşel, dar eu nu aş merge aşa departe. La drept vorbind, numai cine n-a vrut n-a ştiut că banii pe care-i fac ar proveni din surse mai puţin legale, că nu cred că îşi imaginează cineva că Japo şi Pătru ar fi studiat la Sorbona pe perioada trecutului lor comun de pe plaiurile franţuzeşti. Deci nu cred că era nevoie să-l trădeze cineva pe Japo, ci doar să-şi pună mintea la contribuţie. Şi evident că n-au făcut-o vajnicii noştri poliţişti.


D
acă prin absurd Japo nu va găsi pe cineva care să ia fapta asupra lui şi va fi condamnat, lucrurile nu vor sta liniştite foarte multă vreme, pentru că peste doar un an, iese de la puşcărie Japo Mic, care, intărit de detenţie, va prelua frâiele lăsatre de tatăl lui. Şi daca printr-un alt absurd, fiul lui Japo s-ar fi liniştit, se va "naşte" rapid un conducător, că doar resursele umane ale interlopilor sunt nelimitate.

Etichete: , , , , ,

2 comentarii:

La 5 iunie 2011 la 12:04 , Anonymous Anonim a spus...

fie ca scapa japo de parnaie sau nu , fie ca iese japo mic din parnaie sau nu , nu va mai fi nimic ca inainte brigada lui japo a apus si sunt convins ca nu se va mai auzi niciodata nimic de clanul lui japo. care vor vrea sa aiba un cuvant de spus in baia mare vor da mana cu patrusel , in jurul lui sunt adevarati jmecheri de baia mare . semnat , Ramy

 
La 9 iunie 2011 la 09:37 , Blogger Baimareanul a spus...

Ramane sa vedem cum vor evolua lucrurile. Si eu vad o slabire a brigazii si semnele deja au inceput sa apara, vezi plecarea din Athos a Scutului Negru. Acuma nu stiu daca Patrusel mai are forta si resursele umane pentru a trece la conducere si mi-e greu sa cred ca se va intelege vreodata cu cei care au incercat sa-l taie.

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire