Băimăreni

- am fost ş-om fi -

luni, 18 aprilie 2011

Plan de criză

Am crezut ca odată cu înfrângerea în faţa ultimei clasate, s-a atins maximul penibilului în handbalul masculin băimărean. Formaţia noastră "fanion", şi renumele e pe deplin meritat fiindcă asta au ajuns, nişte fanioane statice, a ajuns la un minim istoric. Cu jucători talentaţi, cu o pepinieră de excepţie suntem carne de tun pentru oricine. Spiritul a fost dus în derizoriu de lipsa banilor. Şi când credeam că nu se poate mai rău, vine un vecin de tribună şi-mi spune "Stai frate şi nu te necăji că planul e altul. Înfrângerea e programată dinainte fiindcă de la anul or sa pice 4 formaţii din prima ligă, aşa că oricum picăm. Dar inteligenţii noştri conducători au făcut planurile aşa încât să cădem anul ăsta, iar la anul, când toţi ceilalţi or să cadă, noi promovăm revigoraţi şi reîncărcaţi".

No ăsta da plan de redresare. Le-o tragem şi smecherilor de la federaţie care ne vor răul, şi adversarilor şi spectatorilor şi tuturor.

Dacă asta e strategia, bine era să ne spună şi nouă, fraierilor din tribune, ca să nu încurajăm ca pinguinii o cauză pierdută.

Bravo Minaur !

Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire