Băimăreni

- am fost ş-om fi -

miercuri, 27 aprilie 2011

Electorale

A început scurta şi inutila campanie electorală pentru Primăria Baia Mare. Candidaţii au scornit după minţile lor slogane jenibile şi fără conţinut:

Cătălin Cherecheş - "primarul care pune suflet" - corect era primarul care cumpără suflete sau primarul care pune suflet în bani
Vasile Vlaşin - "o campanie curată pentru un oraş curat" - nea Vasile, ce n-ai înteţes tu e că nu poţi face campanie curată cu oameni murdari
Mircea Dolha - "ştie, vrea , poate" - şi atunci de ce n-a făcut nimic până acum?
Mihai Pătraşcu - "ştiu azi ce contează mâine" - te-ai trezit târziu, ar fi trebuit să ştii ieri ce contează azi

Etichete: , , , , ,

3 comentarii:

La 27 aprilie 2011 la 09:04 , Anonymous Alin Ropan a spus...

stii ce ma gandeam ? oare chiar cred ca oamenii au IQ de 50 doar ??? Cum naiba sa crezi ca oamenii is chiar asa prosti ? De exemplu, eu stiu clar ca sunt niste jegosi patetici. Ma gandesc cum e posibil sa fi atat de prost incat sa nu iti dai seama ca sunt niste replici penibile, patetice, jalnice !!!

 
La 27 aprilie 2011 la 12:23 , Blogger Baimareanul a spus...

Si eu ma mir la fel de mult ca tine. Eu stiu, tu stii .... dar noi nu stim. La "noi" ratiunea se blocheaza. Nu-mi dau seama de unde vine naivitatea, de ce refuzam sa ne trezim si acceptam in continuare minciuna si promisiunea in locul faptelor. Dam credit la nesfarsit unor oameni care nu au dovedit nimic. Intai ne-au cumparat cu pixuri, apoi cu galeti si umbrele. Daca ne-au prostit de atatea ori, cel mai probabil suntem atat de prosti cum ne cred.

 
La 10 septembrie 2012 la 11:51 , Blogger Unknown a spus...


Thank you for the info. It sounds pretty user friendly. I guess I’ll pick one up for fun. thank u









Linie cu Laser

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire