Băimăreni

- am fost ş-om fi -

luni, 30 mai 2011

În ţara mea

În ţara mea şmecherii şi speculanţii plătesc impozite ca toţi ceilalţi, averile le sunt verificate din când în când de stat în timp ce tinerii cu dizabilităţi sunt ajutaţi să ducă o viaţă cât mai normală. În ţara mea, cocalarii cu maşini scumpe plătesc în faţa legii ca orice alt om atunci şi atunci când o încalcă şi nu-şi pot plăti cu bani nevinovăţia. În ţara mea, Iulian Crăciun are mult mai multe şanse de a fi primit de preşedintele ţării decât Bercea Mondialu, Costică Argint sau Genică Boerică. Guvernul ţării mele e format din absolvenţi ale unor facultaţi de renume unde se dau note adevărate şi unde diplomele nu se pot cumpăra.

În ţara mea, Genică Boerica e vidanjor, Gigi Becali e cioban iar Bercea Mondialu lucreaza la salubrizare iar Iulian Crăciun e un manager de succes şi un model de urmat.

În ţara lor, Genică Boerică îl loveşte cu maşina pe trecerea de pietoni pe Iulian Crăciun, un tânăr în cărucior, coboară din maşină să vadă dacă nu şi-a zgăriat bolidul şi demarează în trombă fugind de la locul accidentului cu convingerea că banii lui pot cumpăra orice.

Etichete: ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire