Băimăreni

- am fost ş-om fi -

marți, 15 noiembrie 2011

Interlopi de Baia Mare (XI) - Bătaie la Mall

Luni dimineaţa s-a consumat un nou episod din serialul obţinerii supremaţiei interlope în Baia Mare. De data asta locaţia aleasă e selectul local Simphony din mallul Gold Plaza. Actorii principali sunt Bogdan Gheorghe Patrusel, Florin Daniel Stan, Dumitru David, Marius Cristian Sabou, Viorel Mihai Ardelean, Vasile Daniel Contras si Livian Vasile Roman. Unii sunt cunoascuţi, alţii new entry-uri pe scena interlopă băimăreană.

De data ceasta spre deosebire de celelalte bătăi de unde ne-au rămas doar poveştile, avem imagini de pe camerele de supraveghere care arată exact desfăşurarea faptelor. Click aici pentru video.

Dincolo de bătaia, care e una normală pentru nivelul reprezentat de indivizi, e de sesizat un lucru asupra căruia am atras atenţia pe acest blog în urma bătăii de la Şcoala 5 şi anume atitudinea agenţilor de ordine. Dacă e adevărat că din nou implicată e firma UKRO, nu ar fi decât o confirmare a celor spuse de mine. Se poate vedea foarte clar pe filmare atitudinea de o laşitate extremă a agenţilor, care la fel ca la Şcoala 5, întorc capul în timp ce un om este călcat în picioare. Dacă înainte de conflict adoptă pozitii schwartzenegeriene, cu mâinile în piept şi pieptul în faţă, cum încep pumnii cum se inmoaie şi ei ca plastelina. Unul dintre ei intoarce spatele şi pleacă pe coridor în timp ce celălalt priveşte pasiv cum omul e băgat in comă. Agenţi de doi lei, plătiţi probabil tot cu doi lei. Şi când mă gândesc că ăştia sunt plătiţi să mă apere şi pe mine în cazul în care un cretin turmentat mă ia la bătaie, îmi dau seama că mă pot baza pe ei ca pe izmene vara.

Etichete: , , , ,

2 comentarii:

La 18 noiembrie 2011 la 11:35 , Anonymous Anonim a spus...

Dupa ce am vazut inregistrarea am observat ca domnul cu paharul in mana care priveste pasiv bataia a dat mana cu 2 secunde inainte cu cel care zace inconstient .. Asta e prietenia care exista la Baia Mare intre oameni de nimic ...

 
La 28 iulie 2012 la 20:40 , Blogger Unknown a spus...

Salut, poti sa dai niste detalii in caz ca esti informat despre moartea de un anume Erno,care a murit batut cica de David Arthur, am incercat sa caut pe net dar nu gasesc nicaieri,eu am fost plecat in Italia mult timp, si cred ca e vorba de o cunostinta de a mea,mersi frumos

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire