Băimăreni

- am fost ş-om fi -

joi, 20 ianuarie 2011

Interlopi de Baia Mare (VII)

Dacă nu am mai scris de multă vreme de luptele din partea întunecată a Băii Mari, asta nu înseamnă că ele au dispărut sau că interlopii au devenit poliţişti comunitari. Ei există în continuare şi îşi fac legile după cum ştiu şi după cum îi lasă autorităţile. Taberele au rămas în mare aceleaşi adică Japo pe de o parte şi Pătruşel Bogdan (Pătru) pe cealaltă, acesta din urmă refugiat sub protecţia unui interlop orădean. Lupta se poartă mai nou indirect, prin atacarea sediilor de campanie şi relaxare ale adversarilor.

Ultima confruntare s-a lăsat cu urechi tăiate şi mandate de arestare. Ea a avut loc la localul Crenguţa unde bodyguard-ul localului, Marius Bocşan, a intrat în contradicţie de doctrine cu Andrei Fanea (nume de scenă Deiu), Bota Bogdan (zis Micuţu) şi Nicu Bejera. Deşi debutul i-a fost favorabil lui Bocşan, care l-a lovit prin surprindere pe Bota, pe ideea că fostul campion la box e cel mai periculos adversar, continuarea l-a lăsat fără ureche, restul trupei răzbunănd startul defavorabil. Rezultatul: bodyguardul internat în spital cu urechea ruptă, ceilalţi 3 la închisoare.

Desigur poliţia va spune că incidentul a fost spontan şi nu va observa nicio coincidenţă între această bătaie şi celelalte sau vreo legătură între personajele implicate.

Protagoniştii în imagini:

Deiu:

Micutu:

Bejera:


(sursa pozelor: facebook.com)

Etichete: , , , , , , , , ,

12 comentarii:

La 23 ianuarie 2011 la 12:52 , Blogger CORA a spus...

Nu iti e teama sa vorbesti despre asta...si sa le mai si pui fotografiile pe aici? :D

Am incercat si eu sa critic candva o chestiie de prost gust pe care a facut-o un smecheras, nu un interlop!, si numai eu stiu ce imi citira ochii la comentarii si ce mi-au auzit urechile pe strada, apoi...

 
La 24 ianuarie 2011 la 09:46 , Blogger Baimareanul a spus...

Nu-i injur, nici macar nu scriu de rau despre ei. E viata lor si si-o organizeaza cum doresc. Eu doar scriu despre niste lucruri care se intimpla in orasul meu. I-as pune pe blog si daca ar face cadouri la case de batrani sau donatii persoanelor bolnave.

In alta ordine de idei, unul din motivele pentru care nu progresam asa cum ne-am dori este ca suntem din ce in ce mai cocosati si mai nepasatori. A merge prin viata cu capul sus e o calitate tot mai rar intalnita. Eu ma incapatanez sa cred ca in realitate suntem altfel si ca doar tranzitia asta ne-a obosit putin.

 
La 31 ianuarie 2011 la 02:05 , Blogger CORA a spus...

Sunt convinsa ca ducem lipsa de ATITUDINE fata de bubele societatii noastre. Si, de asemenea, cred ca va mai trece ceva vreme pana sa avem o pozitie ferma fata de ceea ce ne face rau, pozitie unitara si cat mai vizibila...
Din nefericire, o voce singulara este usor de starpit, iar eu ma gandeam doar ca te-ai expune unui pericol...atat! :)

 
La 12 februarie 2011 la 01:51 , Anonymous Anonim a spus...

avand o viata plictisitoare te joci sa scri articole pe blog-ul tau fara sa ai habar daca scrii adevarul sau nu

 
La 14 februarie 2011 la 09:59 , Blogger Baimareanul a spus...

Esti binevenit sa spui tu adevarul daca ti se pare cumva ca denaturez realitatea iar cei din imagini si articole sunt olimpici la matematica si eu ii fac interlopi.

 
La 15 februarie 2011 la 03:47 , Anonymous Anonim a spus...

vad ca ai dat toate numele interlopilor doar a lui japo asta nu . esti jurnalist si normal ar trebui sa fi impartial ;)

 
La 15 februarie 2011 la 10:32 , Blogger Baimareanul a spus...

Incerc sa scriu doar despre lucruri pe care le stiu cu siguranta pentru a nu dezinforma. Adevarul e ca nu-i stiu numele complet lui Japo, din ce imi amintesc dintr-o emisiune TV la care a fost invitat pe vremuri, parca Dragos ii zicea moderatorul.

 
La 16 februarie 2011 la 01:09 , Anonymous Anonim a spus...

eu nu cred ca japo sau patru au ceva de-a face in conflictul pe care l-ai relatat si daca asa ai fost tu informat inseamna ca ai fost prost informat ;)

 
La 16 februarie 2011 la 10:16 , Blogger Baimareanul a spus...

Nu poti nega in schimb ca trupa de bataie face parte din echipa lui Japo, in timp ce Crenguta e fieful oponentilor. Spargerea celor 4 localuri de acum citeva saptamani de asemenea nu cred ca a fost un incident izolat si spontan. Daca mai pui la socoteala si atacurile asupra lui Eugen si Sobi, eu zic ca se pot face conexiuni logice intre incidente.

 
La 16 februarie 2011 la 10:22 , Blogger Baimareanul a spus...

E posibil de asemenea ca Patru si Japo sa nu aiba nicio treaba in acest din urma eveniment, dar eu cred ca el s-a petrecut tocmai datorita apartenentei protagonistilor la una sau alta dintre grupari.

 
La 18 februarie 2011 la 02:00 , Anonymous Anonim a spus...

de ce neaparat trebuie sa fie o grupare ? astia de care zici ca is din GRUPAREA lui patru is toti prieteni din copilarie si si eu sunt unul dintre ei si nu cred ca fac parte din gruparea lui ci pur si simplu il cunosc cum ii si poate daca l-ai cunoaste si tu ai avea o alta parere despre asa zisa GRUPARE :))

 
La 17 noiembrie 2011 la 08:32 , Anonymous Anonim a spus...

Un blog binevenit!

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire