Băimăreni

- am fost ş-om fi -

joi, 6 ianuarie 2011

Cătălin Cherecheş la bilanţ

Interesantă întâlnirea deputatului de Maramureş Cătălin Cherecheş cu reprezentanţii presei locale. Spun interesantă pentru că am văzut leii de peste an transformaţi miraculos în mieluşei. Cei care-l făceau Kake în sus şi Kake în jos şi ştergeau pe jos cu susnumitul deputat acuzându-l de la falsitate în comportament la perversitate a gândirii, acum păreau fără vlagă. Penibiul suprem a fost atins la nominalizarea minusurilor, ocazia potrivită pentru a-i servi omului pe tavă erorile de care până mai ieri mass media băimăreană părea atât de conştientă. Minusurile s-au transformat în calităţi exacerbate, Alin Preda reproşându-i firea prea împăciuitoare iar Annamaria Somay faptul că e prea bisericos. Singurul Radu Ţolaş căruia i-a mai rămas ceva din aciditate. Ca un făcut, evident întâmplător, a mai apărut şi susţinătorul din partea bisericii care l-a pieptănat cu trotuarul curăţat de gheaţă şi l-a urecheat cu vitraliile promise şi neonorate.

Neavănd vreun interes şi nici vreun beneficiu de pe urma activităţii lui Cătălin Cherecheş, am să-mi permit să punctez şi eu ce am remarcat la adresa lui şi de bine şi rău, că poate poate aude domn deputat.

Plusuri:
  • este unul din cei mai activi parlamentari maramureşeni
  • a reuşit să dubleze activitatea parlamentară de la centru cu cea de acasă, fiind cât se poate de prezent în viaţa urbei.
  • s-a implicat activ în activităţile tineretului oraşului fiind deseori prezent ca sponsor al liceelor şi sportivilor băimăreni.
Minusuri:
  • a ales ca strategie pentru alegeri pusul de termopane în biserici şi văruitul scărilor de bloc.
  • a luat premiul de traseistul anului din partea Alianţei pentru o Românie Curată. Chiar dacă la reuniunea cu presa plecarea din PSD a fost prezentată la capitolul reuşite, îi pot spune distinsului deputat că multă lume e dezamăgită din această cauză, mercenarii politici nefiind iertaţi de electorat. Tot aici aş trece şi bâlbâielile legate de negocierile cu PC-ul când lideri ai acestui partid spuneau explicit că se negociază cu el,
  • la capitolul monden, a ieşit neinspirat cu buchetul de flori dat vedetei Antenei 1 Simona Gherghe, care l-a făcut de râs public.
  • încalcă perceptul biblic conform căruia binefacerile se fac în tăcere

Etichete:

2 comentarii:

La 6 ianuarie 2011 la 22:31 , Blogger CORA a spus...

Politicienii nostri cei de toate zilele...

Oare vom apuca vremurile in care sa fim si noi reprezentati de o clasa politica cat de cat decenta?

 
La 7 ianuarie 2011 la 09:38 , Blogger Baimareanul a spus...

Am inceput sa nu mai cred.

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire