Revelion Hotel Mara
GUSTARE RECE
|
|
Rulada Taverna | 50gr |
Crochete pui in susan | 60gr |
Rosie cu pasta branza si file anchois | 75gr |
Ciuperca umpluta cu cascaval si sunca | 60gr |
Branza feta cu busuioc | 50gr |
Sunculita cu hrean | 50/10gr |
Cosulet parmesan cu salata telina | 30/100gr |
Piftie | 100gr |
Masline /Cruditati | 20/50gr |
|
|
PESCARIE
|
|
File salau parisian cu sos lemon butter si capere | 150/50ml |
Brocolli/Morcovi sote/Orez salbatic | 50/50/100gr |
|
|
SPECIALITATE
|
|
Rulou curcan umplut cu sos matre d’hotel , sunca si ciupercute | 200gr |
Cartofi aurii cu verdeturi aromate | 200gr |
Evantai de muraturi asortate | 200gr |
&&&&& |
|
Sarmalute cu carne porc si costita afumata | 1portie |
DESERT
|
|
Tort ciocolata cu visine | 1portie/150gr |
Fructe asortate | 200gr/pers |
Covrigei cu cascaval si chimen/Alune | 30/20gr |
BAUTURI
|
|
Cafea expresso cu lapte | 2portii |
Suc gama Coca Cola / Pepsi ( 2L) | 0.500ml |
Whisky Ballantines /Teachers | 100ml |
Gin / Amaretto | 100ml |
Vin alb/rosu Tohani | 0,500 |
Sampanie Silvania | 1st/4pers. ( 175ml) |
Apa minerala sau plata | 1L/pers |
Total meniu – 120lei/pers. |
|
Etichete: Hotel Mara, Revelion
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]
<< Pagina de pornire