Băimăreni

- am fost ş-om fi -

miercuri, 15 decembrie 2010

Curăţenia de iarnă a României

E din ce in ce mai clar că procesul de deratizare a ţării se desfăşoară doar pe cale naturală, adică interlopii se omoară între ei, politicienii se sapă conştiincioşi unii pe alţii în timp ce autorităţile statului păzesc brazii de Crăciun şi stocurile cofetăriilor.

Omorârea interlopului gălăţean Marcel Nicolau zis Chiaburu e o dovadă în plus ale celor scrise mai sus. Omul a fost lovit în cap cu o bâtă, după care a fost troznit cu o sabie ninja care i-a pătruns pănâ spre creier (pe care culmea, l-a şi atins). În apărare, ca un pacifist adevărat, Chiaburu a scos un cuţit rănindu-l la mână pe unul din atacatori.

Comunicatul Poliţiei şi declaraţiile colegilor de bibliotecă ai interlopului vin şi se completează într-o armonie desăvârşită demonstrând cât contează unii pe alţii:
“În urma unui conflict spontan, care a avut loc într-un restaurant din centrul Galaţiului, un bărbat şi-a pierdut viaţa. Cei doi suspecţi au fost identificaţi şi reţinuti. In momentul de faţă aceştia se află la sediul Poliţiei pentru declaraţii”, spune Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al IPJ Galaţi.

Despre această reglare de conturi, prietenii interlopului ucis spun ca nu a fost vorba decât despre o discuţie amicală care s-a terminat prost.
“Marcel Chiaburu a fost un om bun care nu a făcut rău nimanui. În acel restaurant a fost o discuţie normală, atâta tot. Poliţia îşi va face datoria şi va lămuri lucrurile”, spune unul dintre cei veniţi la spital dupa aflarea veştii.
Eu aştept fericita clipă când ultimul interlop din ţara noastră îl va omorî pe penultimul după care se va sinucide.

Mai jos, un clip din vremurile bune ale decedatului:

Etichete: , ,

1 comentarii:

La 16 decembrie 2010 la 15:38 , Anonymous Radu Cazacu a spus...

Comunicat de presa


Societatea CALOR srl solicita pe aceasta cale Primariei Municipiului Bucuresti oprirea imediata a lucrarilor de constructie a unei parcari subterane la Cimitirul de la Universitate. Solicitam incetarea profanarii mormintelor, iar in cazul in care unele ramasite pamantesti (moaste, oseminte, obiecte religioase sau alte articole apartinand celor decedati,etc- adica "scheleti" pe limba lui Sorin Oprescu) au fost déjà excavate de acolo, sa fie readuse exact in aceleasi pozitii initiale in cel mai scurt timp posibil.

Societatea CALOR srl il convoaca in acest sens pe domnul primar Sorin Oprescu la sediul societatii SC CALOR srl situat pe strada Progresului 30-40 pe data de 16 decembrie 2010 la ora 12.00 GMT (asta in cazul in care nu vom fi demolati pana atunci pe baza HCGMB-urilor aprobate de CGMB).

In cazul in care veti da curs solicitarilor noastre noi va sustinem cu calor (caldura in limba romana, tradus din latina)!

Mai mult decat atat, societatea SC CALOR srl declara ca este dispusa sa plateasca toate cheltuielile amenajarii cimitirului (in acest sens intentionam sa suportam integral costurile pentru elaborarea PUZ CIMITIR UNIVERSITATE, sa cumparam cruci de marmura de la societatea vecina si "pretina", etc - dar solicitam ca acestea sa fie facute in regie proprie pentru ca altfel, pe bani publici, costurile ar putea ajunge pana la Cer).

Pacea fie asupra celor decedati si care in aceste momente isi vad din Cer ramasitele pamantesti profanate!

DUMNEZEU E MARE !

Bogdan Popescu

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire