Băimăreni

- am fost ş-om fi -

miercuri, 3 noiembrie 2010

D'apoi Pintea s-o drogatu'

Pintea nu numai că n-o muritu' dar se pare ca s-a şi adaptatu' vremurilor noastre. Pintea al nostru e băiat de bani gata, a avut o afacere cinstită, o prietenă blondă şi iubitoare care l-a părăsit când banii n-au mai curs gârlă. Ca să-şi rotunjească veniturile, haiducul nostru, descurcăreţ din fire, lua droguri de la cei bogaţi şi le vindea săracilor cu duhul din Baia Mare şi împrejurimi. Şi, ca în majoritatea poveştilor cu haiduci, pare-se că cineva din ceată l-a turnat, potera i-a dat de urmă şi l-a prins. Apoi au dat de veste:

Ionuţ Pintea, de 23 de ani, din Baia Mare a fost prins în cursul zilei de joi, 28 octombrie, în Alba Iulia, în timp ce încerca să vândă 440 de comprimate ecstasy şi 300 de grame de Speed, despre care susţine că sunt aduse din Olanda.

În urma efectuării controlului corporal şi al autoturismului, poliţiştii au găsit 440 de comprimate de ecstasy, 275,69 de grame de Speed, 34 de pliculeţe a câte aproximativ un gram care conţineau substanţă alb-gălbuie pulverulentă, două pungi din material plastic ce conţineau substanţă alb-gălbuie pulverulentă, un cântar electronic digital, un pistol cu aer comprimat, 2.620 de euro, 5.000 de forinţi şi 1.561 de lei.
Partea mai puţin spusă în comunicate e că mama lui Ionuţ, Sorina Pintea, este managerul spitalului TBC din Baia Mare şi fosta directoare economică a Direcţiei Silvice Baia Mare. Ca cireaşă pe tort, arestarea lui Ionuţ e un nedorit cadou de nuntă pentru mama sa care urmează să se căsătorească peste câteva zile. Cât de ironic vor suna urările de "casă de piatră" pentru Sorina Pintea şi familia ei.

Etichete: , , ,

1 comentarii:

La 22 noiembrie 2010 la 11:02 , Anonymous Anonim a spus...

nasol, pacat de el

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire