Băimăreni

- am fost ş-om fi -

joi, 28 octombrie 2010

Ghicitoare


Scandal pe teme de corupţie după votul pentru Campionatul European de Fotbal din 2012. Un oficial cipriot spune că 4 dintre cei care au votat, au primit 9 milioane de euro pentru a susţinel Ucraina şi Polonia care au şi câştigat organizarea cu un scor de 8-4 în detrimentul Italiei. Omul zice:
"Am probe şi 3 martori care să-mi susţină declaraţiile. Fluxul de bani a venit din Est. Platini este corect şi mă va ajuta să demonstrez. Surkis şi-a dorit să organizeze Euro 2012 cu orice preţ. Au fost implicaţi 4 membri UEFA. Unul a luat 3.15 milioane de euro, ceilalţi 3 au luat câte 2 milioane de euro. In Germania se vorbeşte de o a 5-a persoană implicată însă nu am probe. Nu ştiu cum au fost plătiţi toţi, însă persoana pentru care erau destinaţi cei 3.15 milioane de euro i-a primit într-un urs de plus", spune Spyros in Gazzetta dello Sport

Datele problemei sunt simple, aşa cum reiese şi din figura de mai sus. Ţările suspectate sunt: România, Rusia, Olanda, Malta, Cipru, Portugalia şi Norvegia. Din astea 7, 4 şi-au dat cinstea pe bani. Pentru noi a votat "naşul" Mircea Sandu.

Acuma ghicitoarea: cine au fost golanii?

P.S. Tare mă tem că răspunsul e mai simplu ca la aia cu ciuperca.

Etichete: , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire