Băimăreni

- am fost ş-om fi -

vineri, 22 octombrie 2010

Remus


Remus e unul din cazurile pe care campania "Din inimă pentru copii" şi-a propus să-l ajute. Are 10 ani şi a adunat durere cât pentru a viaţă. Are cancer. Casa i-a fost distrusă de inundaţii. Şi totuşi găseşte puterea să zâmbească. "Mami, în spital e mîncarea aşa de bună!" sunt cuvintele cu care Remus mulţumeşte celor care au grijă de el.

Văd prea des în jur oameni care nu au problemele lui Remus dar sunt încruntaţi, supăraţi pe partenerii de viaţă, trafic, statul la cozi sau nedreptăţile la care societatea îi supune. Văd mult prea mulţi oameni care luaţi de vâltoarea vieţii uită sa se bucure de aceasta, uită să-i ajute pe cei aflaţi la necaz. Priveşte o clipă în ochii lui Remus şi ia din dorinţa lui de a trăi energia pozitivă care să te facă măcar astăzi mai bun, mai răbdător cu cei din jur. Apoi mulţumeşte-i deseară amintindu-l în rugăciunile tale.

Remus şi cei asemeni lui trebuie salvaţi. Ei vor fi cei care cu siguranţă ne vor întoarce ajutorul atunci când vom avea nevoie. Nu Guţă, nu Salam, nu Drăguşanu, nu parlamentarii sau candidaţii de la "Dansez pentru tine". Pentru cei ca Remus, tu poţi fi Dumnezeu. Pentru că o parte din soarta lor stă în mâinile tale.

Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire