Băimăreni

- am fost ş-om fi -

luni, 29 august 2011

Nunta la ţigani, cu români

Odată cu nunta lui Cristi Borcea, s-a mai coborât o treaptă pe scara evoluţiei. O ţară în care absolut toate televiziunile se prostituează fără menajamente transmiţând poporului în direct, înregistrat şi în reluare opulenta nuntă a virginului cu 3 copii Borcea cu gingaşa şi pura Alina cu care a concubinat în dragoste mai bine de 8 ani, nu poate aştepta nimic bun de la viitor.

Nu cred că vreunul dintre cei 10 preoţi le-o fi spus că o căsnicie pornită din înşelăciune şi interese nu poate să dureze, sau că i-o fi pus la ceva canoane pe tinerii însurăţei. Megasfinţiţii şi-au luat banul şi asta absolvă păcatul în biserica bazată pe comerţ şi politică a zilelor noastre.

Ca circul să fie complet, azi l-am văzut pe Becali George dansând ca Radio (personajul retardat mintal din filmul cu acelaşi nume, jucat genial de Cuba Gooding Jr.) şi cel mai probabil ratingurile au explodat din nou.

În timpul ăsta, discret Alexandra Dulgheru o bătea la US Open pe favorita numărul 5 şi câştigătoarea Wimbledonului. Dar asta e o ştire care poate să aştepte până dimineaţă, nu-i aşa?

Etichete: ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire