Băimăreni

- am fost ş-om fi -

joi, 11 august 2011

Lovitură de graţie

A primit-o azi dimineaţa candidatul USL Florin Tătaru. Evenimentul Zilei scoate de la sertar plângerea unui inginer pe care Tătaru l-ar fi dus în pădure şi l-ar fi ameninţat cu o armă în anul 1998 în scop de afaceri.

"Îndreptându-ne pe drumul ce duce spre Dej, prin câteva manevre ale maşinii am fost intimidat (frâne bruşte, viraje stânga-dreapta), circulaţie total necorespunzătoare a unui conducător auto. În timp ce ne deplasam cu autoturismul, din spatele meu Iancu Aurel a scos cuţitul cu care mă ameninţa (lama cuţitului de aproximativ 15- 20 cm lungime, din inox, având mânerul din corn de cerb, puţin încovoiat, cuţit pe care l-aş recunoaşte...). Am fost dus până la pădurea dinspre Mireşu Mare, intrând pe partea stângă într-un desiş din pădure. Acestea se întâmplau în jurul orelor 20.00. La coborâre din maşină, după ce a luat o puşcă din portbagaj (puşca având o singură ţeavă, de aproximativ 45-50 cm), după care a luat două cartuşe culoare galbenă, cu vârful ascuţit, mi-a spus Tătaru Florin că unul este pentru mine şi celălalt pentru CCC (Cherecheş Cristian Corin care este unul dintre asociaţii lor). A introdus cartuş pe ţeavă Tătaru şi m-a luat de cămaşă şi m-au târât împreună în pădure. M-au forţat să stau în genunchi în faţa lor, după care mi-au introdus ţeava puştii în gură. Mi-au desfăcut cămaşa şi m-au trântit la pământ. Nasturii au fost desfăcuţi unul câte unul de către Iancu Aurel. După ce am fost trântit la pământ, Iancu Aurel mi-a băgat frunze de ferigă în gură, după care am fost lovit în special în zona ficatului şi-a toracelui de către ambii. În timp ce mă ameninţau foloseau cuvintele: bandiţi, porci, mă înjurau de mamă, îmi ameninţau familia prin aceea că vor muri pe rând unul câte unul şi tot timpul cuţitul îmi era la gât şi îmi trăgea lama cuţitului pe faţă".


Acuma nu ştiu cine-i mai prost în toată treaba asta: candidatul că a acceptat să participe la campanie ştiindu-se cu musca pe căciulă, USL-ul că l-a desemnat ştiindu-l cu bube în cap. Sigur că nu întâmplător apare povestea tocmai acuma când lucrurile nu mai pot fi întoarse şi aici cred că PDL-ul are un amestec clar, fiind bine ştiută afinitatea lor pentru dosare şi dezvăluiri de ultimă oră.

Dacă faptele se dovedesc adevărate, ele vin să confirme celebra replică din Twin Peaks "bufniţele nu sunt ceea ce par, ele sunt ceea ce sunt."

P.S. Suspecta tăcerea presei maramureşene în faţa unui subiect de asemena importanţă, semn că mai trebuie să treacă vreme până să vărbim cu adevărat de o veritabilă libertate a presei. Deocamdată ea are doar libertatea de a spune adevarul atunci când interesele o cer şi de a-l ascunde când e afectat cel ce dă banul.

Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire