Băimăreni

- am fost ş-om fi -

vineri, 22 iulie 2011

Legalizarea prostituţiei

Degeaba se tot strofoacă aleşii noştri să mulţumească Europa legalizezând cea mai veche meserie din lume, societatea le-a luat-o de multă vreme înainte. Prostituţia e prezentă şi insituţionalizată. Piţipoance care aleargă după interlopi, fotomodele combinate cu fii de oameni de afaceri, pensionari care se îmbrâncesc pentru un salam sau pentru o sticlă de apă sfinţită, toante care se culcă săptămânal cu cine dă mai mult, toate acestea sunt dovezi ale prezenţei prostituţiei pe plaiurile noastre.

La televizor prostituţia se prezintă în toată splendoarea sa. Că se numeşte Burlacul, Burlăciţa sau Vaporul iubirii, toate fac reclamă curvăsărelii şi degradării.

Nici în presă nu stăm mai bine şi am să dau doar câteva titluri din ziarele de azi: Salma Hayek de Romania se iubeşte cu fiul patronului lui Sakhtior, cu 12 ani mai mic, Mariana Moculescu "a trebuit să fac sex oral şi anal pe 500 de $", Oana Zăvoranu s-ar combina cu Pepe, Şi-a pus iubita să se prostitueze ca să facă bani de nuntă, şi aş putea continua la infinit.

Atingem în fiecare zi câte un minim istoric şi nimeni nu pare să se îngrijoreze. Am prostit tineretul dar nu suntem dispuşi să ne asumăm "meritele". Tare mă tem că am ajuns la răscrucea unor drumuri care nu duc nicăieri.

La final un banc care confirma evidenţa:
Se intalnesc 2 foste colege de liceu:
– Buna! Ce faci?
– Buna! Ma duc sa spal Mertanu’ apoi sa mananc la Marriot! Tu?
-Si eu tot curva.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire