Băimăreni

- am fost ş-om fi -

miercuri, 21 ianuarie 2009

Interlopi de Baia Mare, episodul V: lupta de la Athos

11 ianuarie 2009. O nouă etapă în confruntările pentru supremaţie. Rămân în scenă Eugen & Co iar ca noutăţi avem rugbyştii. Pentru prima oară în conflict sunt implicaţi şi poliţişti în calitate de bad boys.

eMaramureş:
Un nou episod al razboiului dintre gastile din Baia Mare s-a consumat in cursul noptii de sambata spre duminica (10 spre 11 ianuarie 2009) la clubul Athos, situat in parcul municipal. Scandalul a fost de proportii, iar politistii au intervenit cu mai multe echipaje la fata locului ca sa ii calmeze pe cei care s-au incaierat si care, potrivit primelor informatii, ar face parte din lumea interlopa din Baia Mare.

Poreclele scandalagiilor Japo, Patru, numele lui David Arthur, dar si altele au fost asociate imediat cu bataia din Athos, fara a exista inca informatii certe in acest sens.

Se pare ca disputa s-a iscat intr-un alt local baimarean, clubul CSM, unde cu o seara inainte invitat special a fost manelistul Liviu Guta. Nu este o noutate ca scandalurile intre interlopii din Baia Mare sa izbucneasca cu ocazia unor evenimente de club la care sunt invitate vedete nationale ale genului muzical, pentru ca si Anda Adam a asistat anul trecut la un scandal, cand unul dintre smecherii orasului a fost injunghiat.

Patronul clubului CSM, Calin Muresan, a spus ca scandalul nu a izbucnit in localul pe care il administreaza. Din contra, el s-a gandit ca in urma conflictului de la Athos Baia Mare, scandalagii sa nu se mute la el in club. "A fost liniste. Nici vorba de scandal. Eu l-am chemat pe Liviu Guta sa cante ca a fost ziua mea. Nu a fost nimic insa", a spus Calin Muresan, care a mai adaugat ca doreste ca in CSM sa nu mai fie scandaluri tocmai ca sa isi pastreze clientii.

Spiritele s-au infierbantat si aseara, 10 ianuarie 2009, cand s-a ajuns la lupte corp la corp, dar si la victime. Prin urmare, politistii trimisi la clubul Athos au ajuns la fix ca sa numere ranitii.

Doi dintre scandalagii au ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta din Baia Mare, iar unul a fost trimis la Spitalul TBC pentru ca i s-au depistat leziuni in zona plamanilor.


ACTUALIZARE 1: Una dintre victimele scandalului izbucnit la Clubul Athos din Baia Mare a acuzat mai multe persoane pentru starea in care a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta. El a spus ca este vorba de un conflict mai vechi, iar el a fost batut pentru ca este prieten cu Bogdan Patrusel.

"Am ajuns pe strada catre clubul Athos, cand in fata taxiului au aparut mai multe persoane. M-am dat jos si am identificat niste cunoastinte ale mele. Eugen cu Deiu, bodyguarzii de la Million (n.r. - cazinoul de langa Canal 7 Baia Mare, de pe bulevardul Republicii), unde s-a intamplat faza (n.r. - bataia) luna trecuta, au sarit cu cablul de tractare si au dat cu spray-ul pe noi. Cand m-am dat in spate, am alunecat si au sarit toti pe mine... Deiu, toti care erau cu ei, inclusiv Cipri Ciceu... Si am ajuns aici. Atat tin minte."

Victima a spus ca bataia i-a fost administrata pentru ca face parte dintr-o grupare rivala din Baia Mare, precizand ca este victima unei razbunari a membrilor acesteia. El a precizat ca atacul a fost provocat de faptul ca este prieten cu Bogdan Patrusel, care in vara anului trecut a fost injunghiat tot in timpul unei dispute intre interlopi.

"Se razbuna pe mine tot timpul. Nu am voie in cluburile in care ei sunt bodyguarzi si tot timpul incearca sa ma umfle. Acum doua saptamani, eram cu un prieten la suc. Artur David a sarit la mine sa ma loveasca. Am avut noroc cu un prieten al meu, care s-a bagat pentru mine si a reusit sa il potoleasca. Dupa ce am iesit afara, David a sarit la prietenul meu si i-a umflat ochiul pentru ca s-a bagat pentru mine", a mai spus victima scandalului izbucnit la Athos, in parcul municipal Baia Mare.

ACTUALIZARE 2:
Potrivit biroului de presa al IPJ Maramures, in prezent sunt anchetati Bogdan D., in varsta de 25 de ani, si Catalin F, de 23 de ani. din Baia Mare, acuzati pentru comiterea infractiunii de lovire sau alte violente. ”In functie de concluziile medicului legist politistii, vor dispune masuri impotriva celor doi”, a informat IPJ.

Biroul de presa al IPJ Maramures nu a dat foarte multe amanunte despre scandalul de la Athos. In comunicatul remis s-a mentionat ca ”politistii baimareni au fost sesizati duminica, la ora 04.30, ca in fata unui club din Baia Mare are loc un scandal. Echipa care s-a deplasat la fata locului a constatat ca intre mai multe persoane a avut loc o altercatie in urma careia patru persoane au fost ranite”. Ar fi de precizat ca apelul in legatura cu incidentul s-a primit pe 112, iar politistii au fost primii la incident, sosind chiar inaintea jandarmilor care au fost trimisi inapoi in unitate.

Victimele scandalului au fost in numar de patru: Marcel P., de 36 de ani, din Baia Mare; Vasile S., de 30 de ani, din Viseu de Sus; Robert B., de 27 de ani, din Baia Mare, si Andrei M., de 23 de ani, din Baia Mare. Acestia au beneficiat de ingrijiri medicale la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare, iar cel din urma a ramas internat la spital.
Comentariile cititorilor eMaramures:
Publicat la: 11 ianuarie 2009 de catre: yo
ce fac ;politia si jandarmi pentru aplanarea acestor conflicte?ce face justitia cu acesti smecherasi?de ce nu sant condamnati la ani grei de puscarie?care dintre acestea se lasa mituiti?
Publicat la: 11 ianuarie 2009 de catre: martor
ce sa faca?.... cand oameni de-ai lor au luat parte in scandal, mai bine zis doar doi.........dar nu trebuie generalizat
Publicat la: 12 ianuarie 2009 de catre: cortez
ce Japo si Patru!ei nici nu au fost macar prin zona ce tot vehiculati numele lor daca nici nu stiti.se pare ca toti cei care scriu aici pe sait sunteti majoritatea care nu aveti nici o treaba,vedetiva de voi si de pijamalele voastre si nu mai scrieti ce nu stiti.nu va e asa rusine sa va bagati in seama daca nu stiti nimic numai scrieti ca bolunzii..treaba ce a fost a fost intre marele oparit(eugen),buza(bisnitaru),micutu zis boxeru dar peste catva timp va fi postas acolo la el in sat,si mai multi impreuna cu negrestenii lor,la care le sunt niste sclavi acesti omeni sau poate se prostitueaza pt ei...mai vb
Publicat la: 12 ianuarie 2009 de catre: ygrec
nu-nteleg faza ca artur david lo atacat pe madar,doar era prietenul lui sau asa parea,era tare smecher cu david si acu sare sa l bata,sau sa nteleg ca doar datorita lui rami(fratele lui madar..D-zeu sa l odihneasca) era prieten cu david si restu?
Publicat la: 12 ianuarie 2009 de catre: x
bravo ma,esti inteligent.....da mana cu madar si dute plange-te la tv..... si ptr redactie emaramures,multumesc pentru raspuns..si daca voi stiti tot ce se intampla in bm ati uitat sa scrieti ca scandalu a inceput de la puiu marcel(politia de frontiera) si simon claudiu(evidenta populatiei) care i-au chemat pe b.o.i.i(razvan,alin,baiza) din evolution sa se bata ptr ei dupa ce au facut scandal in athos....ca ziaristi ar trebui sa scrieti adevaru!!!
Informaţia că totul a pornit de la poliţişti mi se pare deosebit de interesantă cu atît mai mult cu cît Şimon Claudiu a mai fost implicat într-o tentativă de viol şi în scandalul certificatelor de înmatriculare false. Mă mir ca la o asemenea informaţie nimeni nu investighează, nimeni nu ia măsuri.
Publicat la: 12 ianuarie 2009 de catre: anomin
cand ma uit la filmarea asta rad cu lacrimi, auzi madar a iesit la un suc cu n prieten, ........dar zi mai fraiere ca erai cu copilul lui piticu trufan si ca esti un mare fraier si ca saptamanal dupa cum se vede avem parte de voi pe la TV umpleti mai repede puscariile sau spitalele de voi ca nu mai pot iesii tinerii in oras de muschii vostrii, pacat ca nu mai se aplica regulile de e vremea lui ceausescu ca erati toti pe la canal, motru, rovinari sau casa poporului...........oricum rusine justitiei si celor care nu aplica legile, pt ca io cred ca politia nici nu stie de la ce a pornit scandalul, iar pt , cei din redactie vad ca faceti ca-m multe presupuneri(unde a incept , legaturi etc)
Publicat la: 12 ianuarie 2009 de catre: Redactia eMaramures.ro
Niciun jurnalist nu a fost martor la eveniment. Doar cei implicati stiu exact de la ce a pornit scandalul. Fiecare dintre parti poate veni aici cu precizari. Pana la aceasta ora nu avem alte informatii decat cele pe care le-am publicat deja. Daca dvs. stiti mai mult, sunteti liber sa comentati. Asta e cea mai buna dovada ca nu avem nimic de ascuns.
Publicat la: 12 ianuarie 2009 de catre: x
atunci de ce nu cereti explicatii de la politie si spital sa vedeti cine sunt "victimile",sa intrebati politia de ce ofiteri din cadrul lor cheama lumea interlopa sa ii apere si provoaca scandaluri in cluburile din baia-mare?asa ne apara politia romana,amenintand cu pistolul oamenii din cluburi? sau cum socrul lui simon este un proaspat deputat e mai greu....asta ar trebui sa faceti ca jurnalisti,nu sa luati interviuri la toti scandalagiiiiiiiii din oras!nu va inteleg de ce scrieti articole fara sa va informati,doar sa dezinformati? unde era david la scandal,cumva in viseu.atunci cum a participat?
Publicat la: 12 ianuarie 2009 de catre: pt y
doi ofiteri de politie fie ea si de frontiera nu au ce sarbatorii la 4 dimineata intr-un club rival(si ma refer la prietenia lui simon cu patru) ca mai apoi dupa ce provoci un scandal chiar daca ai fost provocat verbal, chemi in ajutor interlopi, cred ca tine de etica si deontologia meseriei de politie
Publicat la: 13 ianuarie 2009 de catre: y
daca simon este politist de ce nu a chemat politia in loc sa sune dupa ajutoare cum ar fi alin(seini) razvan si alti prieteni ca sa il apere?
Aste e o întrebare la care poate ar fi bine să răspundă Poliţia Municipiului Baia Mare.
Publicat la: 13 ianuarie 2009 de catre: eu sunt
tot vorbiti fara sa stiti. stiti vorbi de cuvinte ca si : scandalagiu, lumea interlopa, si pe ultimul amarat care sta ca boodyguard doar pt bani si isi vede de treaba il faceti interlop. si asta daca cumva e la locul nepotrivit la momentul nepotrivit si isi vede de treaba in rest ,il bagati in puscarie ca pe ultimul terorist. asa ati condamna mai gainilor care sunteti (...) (moderat). ce scandaluri? ce victime? ratatul ala de madar? cine e victima? macar sa se bucure politia ca nu mai sta in drum cateva saptamani sa faca magarii care le face in timpul liber! eu va zic ca am fost acolo! tot scandalul la provocat el,era drogat si cocainizat la maxim,el a sarit la toata lumea parca era un animal nu avea frica ,facea crize si dadea cu sprayul paralizant si facea de parca era in sevraj. se poate asa ceva si voi sa il scoateti victima? (...) (moderat) pt cine a venit madar cu inca 20 de golani in spate? asa aiurea au venit la athos? nuuuuuu!! au venit pt ca cei care ii acopera sunt persoane importante ,publice cu functii in haina statului care ii acopera pe ei in goana asta nebuna dupa puterea orasului! ati scris in randul victimelor Marcel P., de 36 de ani, din Baia Mare; Vasile S., de 30 de ani, din Viseu de Sus; cine sunt ei defapt? ati bagat initialele lor ca lumea sa asocieze acele nume cu niste oameni simpli sau tarani nevinovati veniti sa se distreze nu? (...) (moderat) marcel p. este puiul marcel seful antidrog baia mare iar s. vasile este marele violator de femei agent simon claudiu vasile de la politia baia mare care impreuna cu baiza robert "victima de la casino milion" care coincidenta oare, a fost si sambata cu madar la scandal, au violat o tanara din orasul nostru. asa deci , puiul marcel si simon claudiu au batut un tanar din baia mare si cand au fost luati la rost de altii care ii luau apararea celui cu adevarat victima, si au vazut ca nu e cale de intoarcere de bauti ce au fost simon claudiu a sunat dupa renumita gasca a lui patru si asa au venit ei sa faca un nou scandal aprandui pe politistii lor.......deci madar chiar a picat la datorie......datoria de ai satisface poftele regelui patru!!! GIANI
Publicat la: 13 ianuarie 2009 de catre: eu sunt
cititi cine e victima vasile simon claudiu http://www.gazetademaramures.ro/fullnews.php?ID=5261
Publicat la: 13 ianuarie 2009 de catre: catre madar
mai prostalaule in franta cand o vrut patru sa faci echipa cu el de ce nu ai vrut ai vrut sati faci singur,,,vezi ascultati taticul macar acuma ca del ascultai mai devreme aveai si tu macar un q7....am crezut ca esti mai destept nu te supara am vazut in filmare ca nu te lasa nicaieri sa intri ....ce tot faci atata bal ..si normal ca maimutoiii si mai esti smecher....fraiere da tu cand iai dat la copilul ala cu sticla in cap la siti ca erai bat cum o fost ca ai stat prin casa vreo 5 luni si mergeam cu tine la scara sa nu te astepte tigani pt ca ai nenorocit un copil fraiere iai dat cu sticla in cap ,,,,,,de ce iai dat crezi ca tu nu platesti fraiere asa iti trebuie ca esti doar o (...) (moderat) intre baietii
Publicat la: 13 ianuarie 2009 de catre: Bascula
Degeaba trageti toti concluzii pentru ca nu aveti nici unul DREPTATE !!! Haideti sa nu le mai plangem de mila. A zis cineva mai jos ca mama daca esti bodyguard si stai la usa unui club si-ti vezi de treaba sau mai stiu eu ce....este katalogat ca si interlop....poi asa si este. Toti astia umflati pe care ii vedeti la poarta la PASHA, ATHOS, HAVANA, ETC....toti sunt din GASKA VESELA A LUI JAPO !!! JAPO NU ESTE INTERLOP? VA SPUN EU !!! ESTE !!! TOATE ACESTE SAGETI PRECUM David Boxeru, Soby, Eugen, Sugar, Deiu, etc....toti sunt sagetile lui JAPO....Japo pompeaza banii facuti in Franta, Austria, Germania, Olanda cu femei duse la PRODUS, Droguri si afaceri ILEGALE !!!! JUSTITIA ROMANA SI MAI ALES CEA DIN BAIA Mare nu face nimik pentru ca sunt mituiti cu totii !!! TOATA LUMEA STIE CA JAPO ARE SUS PUSI PRIN MINISTERUL DE INTERNE DIN BAIA MARE CARE MUSAMALIZEAZA TOT DE FIECARE DATA !!!! IN nici un stat european sau oricare altul din lumea asta nu vezi asa ceva. Ce sa mai zic de Madar....inca unul care a fost un HOT toata viata, Care a cautat numai scandaluri....care a stat prin puskarie in Franta de nu stiu cate ori, chiar si in Austria impreuna cu OREZU care inca mai e la parnaie.....ce sa mai zic De Teo si Patru, Razvan Rugbystu' etc....TOTI SE TAIE INTRE EI PENTRU COMBINATIILE MURDARE PE CARE LE AU PRIN TARI STRAINE.......De unde au BANI sa SE LAFAIE NUMAI IN AUDI Q7, PORSHE SI ALTE MASINI DE-TI PICA PLOMBELE.....PE AFACERI CURATE???? POLITIA NU VEDE LUCRURILE ASTEA???? NORMAL...CA TOTI SUNT CORUPTI !!!! TOTI !!!! ACUM EUGEN sub ARIPA LUI JAPO se ocupa de toti BODYGUARZII IN ORAS....EL STRANGE CHETA DE LA CLUBURI...EL FACE LEGEA IN ORAS LA INDICATIILE LUI JAPO !!! INSA POLITIA NU VEDE !!! SAU NU VREA SA VADA !!!!!!! IN fiecare sambata nu ai loc de ei in PASHA....toti stau umflati in pene prin CLub, Se sparg in Bashini....Te mai iau si la Palme fara motive.....ASA CA FRATILOR !!! MAI STIU MULTE DAR NU LE POT ZICE !!! DIN PARTEA MEA SA SE TAIE TOTI SA NU MAI VAD SMECHERI PRIN ORASH !!!
Publicat la: 13 ianuarie 2009 de catre: x.n.
scandalu a inceput intre ciceu si simon caludiu(cei doi avand altercati mai vechi cand prietena lui ciceu la acuzat de viol pe simon,puteti verifica dosarul) dupa care in apararea lui simon a sarit puiu marcel...singuru bodyguard care a ramas la ora 5 in club i-a scos afara unde au mai avut loc cateva incidente,iar simon a sunat dupa alin bodyguardu din evolution(fost old times)care a venit cu cei implicati in vechiu incident de la casino(razvan,baiza,doru)plus mai toti rugbisti(l-ati putea intreba pe patronul echipei daca jucatori sunt platiti ptr scandal sau ptr rugby?)....acolo nu au avut prea multe incidente,doar cateva palme si bataia lui madar. ce s-a intamplat in club e important,politia acuza ca simon claudiu a fost injunghiat.dar nu spune ca cei 2 ofiteri au sarit la bataie si erau sub influenta alcoolului.si ca unul dintre cei agresati a sunat la politie iar colegul lui a sunat dupa "smecheri"orasului. ca simon caludiu are afaceri cu bogdan patrusel pe care il protejeaza,puteti sa il urmariti si sa vedeti ca aproape zilnic se inatalnesc.. puiu marcel este la politia de frontiera si acopera unele persoane care fac trafic de droguri..cereti realizarile lui pe anul trecut si o sa vedeti ca numai simpli copii sunt urmariti de catre el iar prietenii lui sunt curati ca lacrima! nu vreau sa intelegeti gresit ca i-au apararea cuiva. nici una din gasti nu e vinovata,singurii vinovati sunt politisti care ii protejeaza ! daca politia nu i-ar proteja aceste incidente nu s-ar intampla!
Publicat la: 13 ianuarie 2009 de catre: eu`
sa nu uitam ca nici madar nu e usa de biserica si bataia a inceput de la simon si ciceu. simon a sunat smecheri sa vina da si eugen a sunat baieti sa vina si sau asteptat intre ei si razvan a mers cu rugbisti acolo si fetilele nau avut curaju sa sara numa dupa ce au plecat rugbisti atuncea au sarit pe madar cu cablu de trectare da sa nu uitam ca eugen a ulrat ca o fetita sunatil pe japo sa vina japo....
Publicat la: 13 ianuarie 2009 de catre: cortez
daca tot vb de eugen,el nici nu a fost acolo cand a inceput scandalu.....au fost doar 4 iar razvan a venit impreuna cu 15 dupa el (baiza,doru,sima si rugbysti)cu lanturi,spreyuri si nu au avut curaju sa sara la scandal. buza a incercat sa aplaneze scandalu si smekeru de baiza la lovit si atunci baiza a luat-o de a cazut jos dintr-o palma si razvan a zburat in gard(papagalilor nu va laudati sefi ca numai gura e de voi si ei)..... nu mai vb prosti
Publicat la: 14 ianuarie 2009 de catre: anonim
ESCO ESCO ESCO tu vorbesti ma??? lumea stie cine esti si daca nu le spun eu ma, esti un infractor de doi lei care a stat in puscarie 7 ani pentru furt si vatamare corporala, nu iti e rusine ma? tu vorbesti de droguri? esti un drogat si jumatate si faci parte din gasca lui JAPO, Ioana saraca ii e rusine de tine ma! ESCO (...) (moderat) (RECIDIVIST IMPLICAT IN SCANDALUL DE SAMBATA SEARAM PROTAGONISTUL PRINCIPAL) de unde credeti voi cititorilor ca stie el toate astea! A iesit din puscarie in iunie sau iulie anul trecut si s-a aliat cu cei care i-au oferit bani si care s-au oferit sa ii acopere spatele bodyguarzii de la cazino Milion! Si tu vorbesti de politisti? stim cu totii ca si tu cunosti cativa! de ce nu spui drept de la cine a inceput scandalul ESCO, mai zici ca lumea nu are curaj sa recunoasca? mai zici ca nu au sange in vene? da tu ai ma? de ce nu spui ca ai venit sa iti aperi prietenul Raul C. patronul fostului YAMI YAM? de ce nu spui ca tu ai dat cu masina in taxiul cu care au plecat cei implicati in scandal??? da aici detalii si fii barbat si recunoaste!!!
Publicat la: 14 ianuarie 2009 de catre: unu
de cand sa bagat si shugar in brigada lui japo???eu stiu ca el nu era cu ei ....nu o sa ajunga departe cu baieti ca deiu,soby,eugen,david...cel mai sigur la ...
Publicat la: 15 ianuarie 2009 de catre: jupanul
Majoritatea celor care au fost smecheri abia au ce sa manance sau au ajuns vai de ei. Exemple. Adi S(...), dat in urmarire, Ovidocu, abia are ce sa manance, Rami, la cimitir, Oiegasi, Cioma si Lica, au facut un stagiu in penitenciarul Gherla si Satu Mare, Buteanu, abia are dupa ce sa bea apa, se zvoneste ca prin puscarie le dadea la (...) (moderat) toti baietii slabi de inger, Zoli K(...) a aparut la din dragoste si acu umbla cu minore, dar exista si exemple de cealalta parte, Nelu C(...) care e cel mai sus dintre toti. Terenuri. Case. Padure. Banu greu. Multi dintre cei care sunt azi pe val vor ajunge intr-o celula, si vor face dush o singura data pe saptamana. si in loc de o femeie isi vor da la (...) pana la loc comanda. Asa ca baieti cum spuneam mai invatati sa scrieti si sa va mearga mintea la alte combinatii, burse, contracte, etc. Dar trebuie sa si recunoastem, totusi de la coada vacii la inginerii financiare e mare pasul.
Zoli K e Zoli Kiss iar Nelu c. e Nelu Coman.
Publicat la: 17 ianuarie 2009 de catre: ALA FARA TRUPA
AS DORI O REACTUALIZARE: SCANDALUL A INCEPUT ANTERIOR INTRE RAUL CICEU SI SIMON CARECRED CACI ERA CU MADAR , DAR NU SUNT SIGUR, RAUL CICEU(PATRON LA PIZERIA LIBERTY) VAR PRIMAR CU CIPRI CICEU(PATRON CARDINALS) CARE AR FI SI CEVA RUDENIE CU JAPO, SIMON IAR FI RUPTA MAXILARUL, CICA LAU BATUT RAU DE TOT SI NECESITA OPERATIE,. VARUL LUI RAUL ,CIPRI SAR FI DUS SAI CAUTE CU TRUPA LUI JAPONEZU ( EUGEN,DEIU,BUZA,DRAGOMIR,MICUTZU SI CATIVA NEGRESTENI ) PE AGRESORI. I-AU PRINS LA ATOS SI AICEA A INCEPUT DEZNODAMANTUL PE CARE IL COMENTEAZA TOATA LUMEA. SE AUDE CA SI UNUL DIN CEI IMPLICATI DRAGOMIR(UN ALT COPIL PROBLEMA , CARE SE STIE CA E NEPOTUL LUI ZOLI CALU) IN STARE AVANSATA DE EBRIETATE SI COCAINAT L-AR FI URMARIT CU MASINA PERSONALA, UN MERCEDES,PE RAZVAN SI AR FI LOVITA TAXIUL IN CARE ACESTA SE AFLA.
Publicat la: 18 ianuarie 2009 de catre: corina
Dragomir e cumnatul lui Zoli Calu, nu nepotul lui. e Fratele Ioanei.

Etichete: , , , , ,

14 comentarii:

La 10 martie 2009 la 05:46 , Anonymous Anonim a spus...

voi dormiti in ghete mai istetiilor. ala fara trupa, de unde stii ma tu daca eram eu beat sau cum eram? mi-ai suflat tu in fiola sa stii cat si ce am baut? ma baiatule in legatura cu accidentul,au fost cativa politisti care au anchetat cazul si au strans probe si exista o fiola si martori iar nimeni nu a sesizat nimic ilegal in acel accident si te trezesti tu sa faci ancheta? cred ca ai probleme mai grave de rezolvat in viata ta decat EU.

 
La 2 august 2009 la 18:39 , Anonymous Anonim a spus...

Sunteti toti niste fraieri va imbracati la second hend si santeti si voi bazati si am mai auzit ca clepesu vrea sa rupa baia mare ca e bazat nu are nici ce manca cerseste la semiluna un adevarat BOSCHETAR

 
La 22 februarie 2010 la 04:43 , Anonymous Anonim a spus...

[b]Party Poker Spring Bonus Code ! USE CODE: pibonus325 on your first deposit and get free 325 euros![/b]

Besides the big bonus, will also be eligible to play in an exclusive private monthly $ 6000 Freeroll!
These freerolls are open to anyone who has signed for Party Poker Poker and play with some points at least 100 games in the previous calendar month.
The freeroll will be held monthly on the 3rd Saturday at 3 pm EST.
This means that if he wins 100th match points in November, having the opportunity to play in the $ 6000 freeroll held December 3 Saturday.
The freeroll will be available each month – indefinitely. This is a great value for all players Poker-infos.com Party Poker.

 
La 1 martie 2010 la 18:02 , Anonymous Anonim a spus...

http://markonzo.edu I like it so much, actual ashley furniture [url=http://jguru.com/guru/viewbio.jsp?EID=1536072]actual ashley furniture[/url], 8719, watch allegiant air [url=http://jguru.com/guru/viewbio.jsp?EID=1536075]watch allegiant air[/url], 28638, best pressure washers [url=http://jguru.com/guru/viewbio.jsp?EID=1536078]best pressure washers[/url], qhtuq, follow dishnetwork [url=http://jguru.com/guru/viewbio.jsp?EID=1536080]follow dishnetwork[/url], bpnlk, fresh adt security [url=http://jguru.com/guru/viewbio.jsp?EID=1536076]fresh adt security[/url], ogxugvv,

 
La 7 iunie 2010 la 21:52 , Anonymous Anonim a spus...

buna tuturor ,vreau doar sa va zic ca imi pare rau de ceea ce se intampla in baia mare cu asa zisi smecheri de baia mare,acestia au facut bani doar din talharii, droguri,jafuri,din fete pe care le duc la prostitutie si multe altele,sau umflat de anabolizante si prafuri si uite cum au iesit bodiguarzy de cluburi si smecheri prin baia mare ,astia is copii mici pe langa ce au fost in anii trecuti cand oameni ca si cristi butean,lacy de la taverna ,ocsy mereuta si multi alti erau intradevar bazati dar nu faceau chesti slabe ce fac gainile astea bete prin oras,toti sau retras bineinteles au familii bani,firme tot ce vor,is destepti stima lor dar gainile astea numa din smecherii au bani si se bat doar in haita condusi de ciobani si cu lanturi ,cabluri,cutite,dar de fapt pe fiecare in parte ii poate face oricine cu putina tactica ,asta va urma veti vedea ,ori inchisoarea ,ori spitalul sa nu mai zic de morga.va spun si cred ca la orice ora daca ar interveni fostii oameni interlopi din oras ,unul nu lear sufla in supa nici la ora asta ,poate nu credeti dar este pur adevar,acei oameni au stiut ce e greul si o bataie deschisa fara atatea arme albe ca si gainile astea umflate.va spun pe fiecare in parte ar trebui lucrati si sar gata cu fraierii.stima celor ce au fost intradevar smecheri destepti,unii chiar si legionari ca si cristi butean ,ajutati tineretul de acesti smecheri umflati sa poata si ei sta linistiti in cluburi ca puteti!!!!!!!

 
La 27 ianuarie 2013 la 23:18 , Anonymous Anonim a spus...

Hey there! Do you know if they make any plugins to assist with Search Engine Optimization?
I'm trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I'm not seeing very good gains.
If you know of any please share. Appreciate it!
Feel free to surf my web blog ... Party poker bonus code

 
La 3 aprilie 2013 la 08:04 , Anonymous Anonim a spus...

Hello there, You've done an incredible job. I will definitely digg it and personally suggest to my friends. I am sure they'll
bе benеfited fгom this ѕіte.


Loоk аt my ωеb ѕite - v2 cig review

 
La 6 aprilie 2013 la 15:20 , Anonymous Anonim a spus...

Hi there to all, the contents existing at this site
are truly remarkable for people knowledge, well,
keep up the nice work fellows.

my web blog ... name rings bell

 
La 7 aprilie 2013 la 14:08 , Anonymous Anonim a spus...

hеу there anԁ thank you for youг іnformation – I havе definitely picκed up something new
from right heгe. I did howeνеr expertіse sevеrаl
technісal pοіntѕ using thiѕ ωeb ѕіte, since I experiеnсed to rеloаd thе websitе a lot оf timеs previous to I сould get it to load properly.
I haԁ bеen ωondеring if youг web
host is ОK? Not thаt I'm complaining, but slow loading instances times will very frequently affect your placement in google and could damage your high quality score if ads and marketing with Adwords. Well I'm adԁing this RSЅ to
my e-maіl and could loοk out for much moгe of your respective interesting сontent.
Enѕure that уοu updаte this again vеry soοn.


my homeρage - Suggested Internet page

 
La 9 aprilie 2013 la 18:50 , Anonymous Anonim a spus...

ӏ have read sο many articles or гeviews on the topic of the bloggeг loνers
but this artіcle is reаlly a good pіecе of
writіng, kееp it uρ.

Feеl free to surf to my blog :: V2 cigs review

 
La 27 aprilie 2013 la 12:06 , Anonymous Anonim a spus...

This design is spectacular! You most certainly know how to keep
a reader entertained. Between your wit and your videos, I was
almost moved to start my own blog (well, almost...HaHa!
) Excellent job. I really enjoyed what you had to say, and more than that,
how you presented it. Too cool!

Feel free to surf to my homepage - seo india service

 
La 22 mai 2013 la 11:04 , Anonymous Anonim a spus...

Hello There. I found your blog using msn. This is an extremely well
written article. I will make sure to bookmark it and return
to read more of your useful info. Thanks for the post. I will definitely
comeback.

my site; lloyds pharmacy

 
La 26 mai 2013 la 13:42 , Anonymous Anonim a spus...

Together with e cigarettes, so many people are pleased with several puffs,
keeping the others with regard to later. E-cigarettes less difficult less expensive typical smokes.
Depending on where you reside, the bunch of standard cigarettes can cost
anywhere between $5 as well as $12 the group.

 
La 16 iunie 2013 la 13:23 , Anonymous Anonim a spus...


http://bit.ly/11E6sdj Total up a year's worth of vet expenses so you can compare this amount to the cost of the dog insurance. Of course, cats are among the most favorite pets for many people. This credit card will help you obtain a reduce level at the insurer you choose to use.

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire