Băimăreni

- am fost ş-om fi -

luni, 19 ianuarie 2009

Interlopi de Baia Mare, episodul IV: Bătaie la Cazino Million

23 noiembrie. Apar personaje noi în schema luptei: Eugen, Micuţu. Deşi la nivelul Poliţiei s-a negat că această bătaie ar avea legătură cu cele de dinainte, eu cred că dependenţa dintre confruntări e evidentă.

eMaramureş:
Bataie crunta intr-un cazinou din Baia Mare, mai exact sala de jocuri situata pe bulevardul Republicii, langa Canal 7. Trei tineri apropiati de lumea interlopa din Baia Mare au afirmat ca au ajuns pe patul de spital dupa ce au fost loviti pana nu au mai stiut de ei de 10 barbati. Unul dintre ei a ajuns in coma la Spitalul Judetean, altul cu leziuni la cap, iar al treilea cu rani la ochi. Tinerii au declarat ca au fost batuti de bodyguarzii localului, fara motiv, iar un frate al unuia dintre ei a spus ca este ”mana mafiei din Baia Mare”. Cei acuzati au spus insa ca vinovati ar fi chiar tinerii batuti, pentru ca au provocat scandalul. Deocamdata, cazul este in atentia politistilor pentru ultraj contra bunelor moravuri, incaierare, loviri si alte violente. Potrivit unor surse, ar fi vorba de o disputa intre membrii a doua gasti importante din Baia Mare.
Lupta sangeroasa s-a dat in cursul diminetii de duminica, 23 noiembrie, in sala de jocuri de pe bulevardul Republicii, unde tinerii batuti sustin ca au mers sa bea o bere si sa joace la aparatele mecanice. Acestia au declarat ca la un moment dat bodyguarzii s-au legat de ei si au inceput sa ii bata cu bate de baseball, cu leviere si bastoane telescopice. Ei au mai spus ca prima data au fost batuti in local, apoi au fost scosi in strada, unde au fost loviti in continuare.
Robert Baizac, una dintre victime, a declarat ca a plecat la cazino cu intentia sa bea bere si sa se joace la aparate din sala de jocuri. ”Aici, am fost agresat de circa 10 persoane. Am fost inconstient. Salvarea m-a dus la spital. Politia din Baia Mare vrea sa insinueze ca tot eu as fi fost vinovatul, ca de la mine ar fi pornit scandalul. Prietenii mei au fost si ei agresati. Ne-au lovit cu obiecte contondente, cu bate de basball, cu bate telescopice”, a spus tanarul.
Dorel Rusu, o alta persoana ajunsa in spital, a spus ca nici macar nu a intrat in sala de jocuri. ”Eu nici nu am apucat sa intru in cazinou cand pe prietenii mei ii scoteau afara lesinati. Eu m-am bagat pentru ei pentru a-i apara si a aplana conflictul, dupa care au sarit si pe mine cu rangile si cu obiecte metalice. Asta se intampla in fata cazinoului, in plina strada si nu a intervenit nimeni. Nu pot sa stiu de la ce a pornit conflictul”, a spus el.
Cel mai grav ranit este un tanar de 25 de ani, Razvan Popdan, care este in coma in sectia Terapie Intensiva a Spitalului Judetean de Urgenta Baia Mare. Ceilalti doi amici ai sai sunt in afara oricarui pericol.
UPDATE: IPJ Maramures a venit luni, 24 noiembrie, cu precizari despre scandalul de la sala de jocuri si a indicat si numele bodyguarzilor localului. Politistii au aratat ca, duminica dimineata, au fost sesizati ca un barbat este cazut pe trotuar, pe Bd. Republicii din Baia Mare. ”Patrula de ordine publica ce s-a deplasat la locul indicat l-a identificat pe Robert B., de 27 de ani din Baia Mare care prezenta urme de agresiune. Tanarul a fost transportat la spital unde a primit ingrijiri medicale”, s-a precizat in informarea IPJ.

Primele investigatii au relevat ca in jurul orei 05.20, Robert Baizac impreuna cu alti doi tineri, Alin Razvan Popdan, de 28 de ani, si Vasile Rusu, de 26 de ani,din Baia Mare au intrat la un cazinou de pe Bd. Republicii pentru a juca la aparate.

Politistii au aratat ca acestia au fost refuzati, astfel incat ”cei trei au avut o altercatie cu personalul de ordine de la local: Bogdan B., de 26 de ani, Florin C., de 22 de ani, Eugen R., de 33 de ani si Vasile L., de 22 de ani, din Baia Mare”.

Politistii continua investigatiile pentru stabilirea imprejurarilor concrete in care s-a produs incidentul. Oamenii legii fac cercetari sub aspectul comiterii infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, lovire si alte violente si incaierare.

Şi ca de fiecare dată, din comentariile cititorilor afli cele mai relevante detalii:
Publicat la: 24 noiembrie 2008 de catre: lore
da de ce nu spuneti adevaru ca is aceleasi persoane inplicate la altercatia cu David si Teo,adica cine a provocat scandalu Razvan omu lui Patru si Baiza care is infuentati de Patru sa provoace scandal cu lumea.ei sio cauta singuri asta ii a treia batai dintre vipurile orasului,si stie toata lumea ca Razvan cu Baiza au venit in cazinou si sa luat de angajatii firmei milion.care nu au treaba cu eiei provoaca lumea pierd bataliile si dupa aia o dau in garda da e tin baietii.si daca doamne feri ai treaba cu ei si te bat si depuii plingere esti considerat fraeer.asteas manevrele lui BOGDAN PATRU.
Publicat la: 24 noiembrie 2008 de catre: ce ghinion?
poate ca politia nu a auzit si nici nu vrea sa auda de beki, radu suci, david, sobi, tepse, care au dat in cei trei pentru ca au sosit special impreuna cu fraierul de regos, si cand ma gandesc ca pe micutu(bota )in cantonamentele de la box il ajuta cu mancare rusu dorel......pacat ca sa ajuns pentru un gras, adica japo sa se bata prietenii intre ei - daca nu credeti intrebati boxeri-fostii si actualii
Publicat la: 24 noiembrie 2008 de catre: intrebare
am uitat ..........oare acest incident nu are legatura cu faptul ca razvan trebuia maine(cred ca 25 noiembrie) sa se prezinte ca martor in procesul lui japo mic cu patru
Publicat la: 24 noiembrie 2008 de catre: sombody
ce tot vb ca is oameni lui patru si alea alea, ca patru nici macar nu a stiut ce se intampla si nici nu a pus pe nimeni sa se batadaca nu stiti mai bine taceti di gura
Publicat la: 24 noiembrie 2008 de catre: ionatan
nu mai ai loc de astia care se cred smecheri, dau in oameni lipsiti de aparare, se vede clar pe filmarea din casino ca pe baiza l-au luat intr-o parte iar pe razvan l-a lovit prima data unul si dupa aia au sarit totii cu pumnii si cu picioarele si au dat pe el. asa procedeaza badiguarzii, asa aplaneaza conflictele? daca au facut scandal de ce nu i-au scos afara si sa le spuna ca nu au voie sa intre inauntru? a trebuit sa ii nenoroceasca pe toti si numai in cap sa ii loveasca cu bate de baseball, si bari telescopice? si pe deasupra sa le ia si bunurile?
Publicat la: 25 noiembrie 2008 de catre: dikkkk
Toata lumea stie ca victimele au inceput.......toata lumeastie ca , cazinoul milion nu seinchideniciodata de aceea este scris si pe usaNON STOP.....cine frecventeaza acel cazino stie ca la 5 suntcitite aparatele ....cine nu frecventeaza oricum sunt anuntat si nu cred ca ei nu au stiut sau nu au fost anuntati .....intrebarea este .." Au jucat la vreun aparat ???????" Nu tot ce zboara se si papa......hay ca o da-ti in lambada cu povestea asta
Publicat la: 25 noiembrie 2008 de catre: adevaru
Ce s-a intamplat pe scurt.Dorel impreuna cu Razvan si Co. au dat telefoane de amenintare probabil datorita unei neintelegeri.{The bodyguards i-au asteptat pregatiti iar restul se stie.
Publicat la: 25 noiembrie 2008 de catre: mita
totul s-a petrecut dintr-o gresala a lui razvan care l-a sunat pe eugen si i-a spus ca va merge la cazino, unde vreo 10 baieti nu au facut decat sa astepte momentul, dar eugen a uitat cand a fost el bagat in spital de doi amarati, vai de el
Publicat la: 26 noiembrie 2008 de catre: rechinul
eu am locuit in baia amre pana acu ceva timp cand m-am mutat la cluj.deci imi era ireal cum sub ochii politistilor in parcare la maramuresul se vinde tot ce vrei si ce nu vrei, cum in oras patrusel, si gasca faceau legea, cum politisti alde simon si altii de la circulatie inmatriculau masini pe sustache, cum politia tace si nu face nimic, ce sa mai zic de restul maramuresului, la borsa trag aia cu pistoalele dupa bunul plac. la sighet mafia isi face jobul nestingherita. Cred ca imediat se va ajunge ca si la Craiova.
Publicat la: 26 noiembrie 2008 de catre: popescu
politia de ce tace? ziarele de ce tac? de ce nu puneti la ziar poze cu parcarea de la maramuresu? de ce nu spuneti nimic despre cardasia dintre cadrele de conducere a politiei si MSPisti? Sunteti manjiti chiar toti? Rusineee.
Publicat la: 26 noiembrie 2008 de catre: ALINA
toti comentati despre ala sau nu stiu care.....dar daca e pana acolo dece nu iesiti voi astia care le stiti pe toate si dezbateti aici problemele altora....dece nu iesiti in fatza si sa va dati numele real...si daca aveti ceva de spus..iesit fratilor in fata...oricum ce au ei de impartit e treaba lor si a politiei...cu ce va incurca oamenilor?nu va puteti vedea de treaba?ca nu sunteti implicati..asa ca lasa-tii pe ei sa si le rezolve....e foarte evident ca sunt reglari de conturi....si ca a fost o gasca mare si a aparut un mucos dornic de afirmare....si pe cine putea taia?decat pe cel mai mare...strategia"daca reusesc sa-l dobor..voi fi eu ...." hahaha ce vise isi fac copii din ziua de azi,in frunte cu tata care in loc sa-si educe copilul..il ajuta....si sa fie gasca mai solida i-au acceptat si pe tzaranii astia care inainte erau umpluturi in CSM...david...eugen si micutzu ... s.a....(…)(moderat)....bun..si acuma (…)(moderat) astea,impreuna cu tzaranimea din negresti, adunat cu tata si fiul (fiul care isi educa tatal,cu amanta de-odata cu fi'su) s-au unit pt a distruge 2 oameni :)))) cate (…)(moderat) pt doar 2 oameni....si astia 2. razvan si patru...asa cum a fost peultimul scandal...i-au cam imprastiat razvan pe toti....acuma a fost sansa lor sa-l doboare....asa alcolizat cum era...inca se suna in continuu dupa telefoane!!!!halal...cam asta e povestea pe scurt...deci..fiecare o stie in felul sau..asa ca nu va mai mancati in gura si ce nu va convine iesiti afara din cocina si afirmati-va.
Publicat la: 27 noiembrie 2008 de catre: x...
pe razvan l-au batut 2 copii daca te dai mare si sti totul nu eugen sau micutzu....iar pe baiza la fel tot un copil...asa ca nu mai vb aiureli.erau acolo mai multi care nici nu au dat,sobi david(asa ca nu vb de ei ca sunt sclavi).daca razvan a vrut toata seara scandal si-a primit portia.eugen i-a spus sa mearga sa se culce ca e beat si ca se intalnesc a doua zi,dar "smekeria"si prostia costa. inca ceva,zi-mi pe cine au batut razvan si patru in afara de copii?nu uita ca pe ei toti i-au boxat si ii vor boxa si mai rau.
Publicat la: 29 noiembrie 2008 de catre: x...
inainte sa scrieti invatati sensu cuvintelor!nu stiu pe cine faceti voi slugi,ei lucreaza pe banii nu li...g pe nimeni gratis cum faceti voi!deci din cate realizez voi sunteti slugi!cum proceda patru si razvan in franta cand punea calcatoru pe oameni sa le spuna unde tin banii,cum au violata-o pe sotia unui prieten de al lor sa vina cu dreptu.de doru ce sa zic,cum bate fete la narghila si copii care sunt beti?despre acesti oameni am ajuns sa vb ca nu meritau bataie si au luat niste telescoape ??asa ca nu mai vb prosti si laudati toti infractori..ma indoiesc sa ajunga sa mai bata pe cineva in afara de copii acesti "smekeri" ai orasului.eu nu laud pe nimeni dar la fiecare i se intoarce....
Publicat la: 8 decembrie 2008 de catre: anonim
Nu stiu de unde avea informatia cel care a scris ca Bogdan Patrusel nu avea ce sa manance in copilarie si ca era vai de capul lui. Te inseli amarnic copilas pt ca Bogdan a locuit impreuna cu familia pe str. Hortensiei in blocul 5 si chiar nu a dus lipsa de nimic. Iar banii pe care-i are acum nu cred ca e problema voastra cum i-a facut. De ce nu aveti si voi daca sunteti asa inteligenti? Copilaria lui a fost una frumoasa si a crescut in centrul orasului, spre deosebire de voi cei care veniti de la coada vacii si nu stiti nici sa scrieti corect. Mai bine ati pune mana sa cititi o carte si sa invatati sa scrieti decat sa-l judecati pe Partusel ca deocamdata nu sunteti in masura nici unul sa vb despre el. Rusine sa va fie!
Publicat la: 10 ianuarie 2009 de catre: stefania
poate eu stiu cel mai bine ce s-a intamplat acolo in acea noapte nu are rost s-a va bagat-i.patrusel a fost si va ramane o fetita in istoria smecheriei.razvan saracu nu i-si da seama ca de fapt patru il subjuga.iar japo credeti-ma ca asa cum il vedeti voi a ajutat foarte multe persoane din baiamare si nu numai!!!!!!!!!!!e un om bun.si chiar mi-a spus ca s-ar impaca cu patru daca nu s-ar supara adisor.si inca un lucru sigur ...nu exista 2 trupe...cum spuneti voi.e doar una si buna.patru e singur cu razvan.........asta nu e a 2-a gasca!!! oameni, va ve-ti convinge in maxim 2 luni de acum in colo cine are dreptate sau nu.cat despre politie ca ar fi pe o mana cu japo va inselati amarnic.ba chiar din contra JAPO NU ARE PE NIMENI SA FACa dreptate!nu sa mai faca ceva mismasuri!!!!!!!!!!!!!!!

Etichete: , ,

5 comentarii:

La 27 februarie 2011 la 17:34 , Anonymous Anonim a spus...

Ma tot vb de Patru si ii luati apararea la balonu ala plin de kkt care e un tzapar si un lake adica JAPO...Patru tot timpu o fo un baiat nu un lake cum sunt mai multi din orasu asta .Sa dau niste ex:Eugen Opritu ala e o fetita ,soby,micutu si etc.Doamne feri sa ramana falit Japo ...ce o sa faca ??cine o sa-l mai bage in seamna ??La aia nu va ganditi ?O sa mai sara cineva pt el ?_|_.Ma fratilor vedeti-za de treaba si lasa-tii pe el sa isi faca conturile ca atata mai merge smecheria pana moare cineva ...si se umple puscaria cu eii.Cine vrea sa moara pt un gras imbacsit ??sa usa faca puscarie ?

 
La 7 august 2011 la 23:43 , Anonymous Anonim a spus...

am sa ma reintorc in baia mare si o sa rezolv problemele cu copilasii. si nu ma ascund de nume sunt ALBI!!!!!!!!!!!!!!

 
La 4 aprilie 2013 la 04:19 , Anonymous Anonim a spus...

Hi my friend! I wish to say that this post is awesome,
nice written and include approximately all significant infos.

I would like to see more posts like this.

Also visit my blog code.arc.cmu.edu

 
La 11 aprilie 2013 la 19:14 , Anonymous Anonim a spus...

Today, I went to the beachfront with my kids. I found a sea shell and gave
it to my 4 year old daughter and said "You can hear the ocean if you put this to your ear." She
put the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and
it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is completely off topic but I had to tell someone!


Visit my site ... facebook for sex

 
La 15 aprilie 2013 la 14:59 , Anonymous Anonim a spus...

you have an awesome weblog here! would you wish to make some invite posts on
my weblog?

Feel free to visit my blog post; facebook for sex

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire