Băimăreni

- am fost ş-om fi -

miercuri, 14 ianuarie 2009

Interlopi de Baia Mare, episodul I: Crenguţa & Lumiere

Din câte se pare aici a început totul. Se intimpla in 14-15 iunie 2008.

Din Cancan:
Invitata sa cante la o petrecere de smecheri din Baia Mare, organizata de Patru, cunoscut interlop din zona, cantareata Anda Adam s-a trezit prinsa intr-un conflict cu care n-avea nimic de-a face. La restaurantul Crenguta, unde Anda i-a distrat pe interlopii de frunte ai Maramuresului, spiritele s-au incins pentru ca un invitat si-a parcat masina intr-un loc rezervat altcuiva. Drept pedeapsa, omului i-au fost taiate cauciucurile la masina lui nou-nouta si foarte scumpa. Desi scandalul era pe punctul de a izbucni, ca sa nu distruga petrecerea sefului, oamenii s-au linistit. Totusi, lucrurile n-au ramas nerezolvate. A doua zi dimineata, intr-un alt local din Baia Mare, la restaurantul de lux Lumier si, culmea, tot in prezenta Andei Adam care lua masa, barbatul ale carui cauciucuri au fost taiate s-a intalnit cu Patru, ca sa se razbune. Cei doi au inceput sa se ameninte, s-au ridicat de la masa si, in momentul in care dadeau sa iasa din local, Patru a fost injunghiat.
Comentarii Cancan:
scris de japo
00:47, 07-08-2008
degeaba puteti sa il asteptati mult si si bine pe fostul "mare smecher patru" ca nu o sa mai apara. La nici 20 ani sa fiu cel mai smecher din orass...Poi ce o crezut bogdan ca dupa ce tati ii plateste 17 miare sa o aduca pe anda adam taie jantele la masina fara sa pateasca nimic??
De pe eMaramures
Un tanar din Baia Mare, care la sfarsitul saptamanii a vrut sa isi sarbatoreasca ziua de nastere impreuna cu prietenii, a avut parte de o petrecere de pomina, pentru ca atat el, cat si invitatii sai s-au luat la bataie si au ajuns la spital. Cheful a fost organizat intr-un local din Baia Mare in weekend, insa politia a mediatizat cazul abia in cursul zilei de azi, 19 iunie. Despre o bataie generala la sfarsitul saptamanii intr-un local baimarean au circulat insa zvonuri, potrivit carora la ea ar fi participat inclusiv persoane din lumea interlopa.

Scandalul a avut loc in noaptea de 14 spre15 iunie. Politia a aratat, prin biroul de presa, ca Bogdan P. si-a invitat mai multi prieteni si cunoscuti la un local pentru a sarbatori impreuna. In jurul orei 03.30 intre Razvan P. si Adrian Vasile P. a izbucnit o cearta, care a degenerat in violente. Pentru aplanarea conflictului, au intervenit sarbatoritul, Bogdan P., si doi prieteni ai acestuia, Teodor M. si Dan D..

Acestia nu au reusit sa ii desparta insa pe batausi, astfel incat scandalul a continuat, e drept, in afara localului. Potrivit unor informatii neoficiale, primul episod al bataii s-a inregistrat la un local din centrul vechi al municipiului Baia Mare, sursele indicand restaurantul Lumiere.

Dupa ce si-au carat pumni si palme, scandalagii au continuat luptele la un alt restaurant din Baia Mare. Acolo, Adrian Vasile P. i-a aplicat lui Bogdan P. mai multe lovituri, ranind-l. Politia a precizat ca sarbatoritul a fost atacat cu ”un corp taietor”, in urma loviturilor primite acesta suferind leziuni la nivelul ambelor brate.

Victima a fost internata la spital unde i-au fost acordate ingrijiri medicale. Medicul legist a stabilit ca pentru vindecarea leziunilor suferite tanarul are nevoie de 50-55 zile de ingrijire medicala cu precizarea ca i-a fost pusa viata in pericol. Politistii continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunilor de vatamare corporala grava si incaierare.
Comentarii pe eMaramures:
Publicat la: 19 iunie 2008 de catre: alex
... cate scandaluri a facut mai in toate cluburile din bm? in pasha s-a luat de toti copii de la ukro ca nu s-a mai vrut ca ei sa fie la intrare, a trebuit sa ii ameninte hotico sa se calmeze treburile...in franta ce au facut? au intrat peste toti romani si le-au dat japca cu sigheteanul iocar. de ce vb numai prosti.....cand au avut probleme cu albanezi in franta nu tatal lui adisor (japonezu) s-a bagat ptr ei sa nu ii omoare? razvan de ce i-a spart q7 la japonezu? ...
Publicat la: 22 iunie 2008 de catre: xxxx
dupa cat rau a facut la lume si amenintari de moarte la femei pe franta sa nu uite ca vremurile alea nu se uita raman in memorie nu se pot sterge. bine a facut cine ia facuto bravo baiatu ....18 ani .... si lasati atata smicherie ca pana la urma cadeti jos.
Legendă:
  • Patru, Bogdan P - Bogdan Pătruşel
  • Răzvan P - Răzvan Popdan
  • Japo, Adrian Vasile P - Adrian Vasile Pop
  • Teodor M, Teo - Teodor Man
P.S. Articolele si comentariile sunt luate direct de pe siteurile menţionate aşa că agramatismele nu-mi aparţin.

Etichete: , , , ,

7 comentarii:

La 15 ianuarie 2009 la 20:13 , Anonymous Anonim a spus...

sefu, ala nu ii comentu lui japo suta la suta...am vb cu el azi si mi o zis ca nu o scris asa ceva..stai linistit ca nu are timp de asa ceva

 
La 18 ianuarie 2009 la 21:21 , Blogger Baimareanul a spus...

Te cred. Si mie mi se pare putin probabil sa intre Japo dupa toate problemele pe care le avea si sa scrie comentarii. Dar de obicei astfel de comentarii sunt puse de prieteni care stiu cam ce se intimpla. Is curios daca e adevarat ce se spune acolo cu banii dati de Japo lu Patru. Poate il intrebi tu cind mai vorbesti cu el. Esti invitat sa-ti spui opinia aici fara nicio restrictie. Daca imi confirmi si ca nu e adevarat nimic din comentariul ala, in secunda urmatoare l-am scos.

 
La 10 februarie 2009 la 03:12 , Anonymous Anonim a spus...

cu ce va ocupati si voi timpul!!! ha ha ha!!!
Japo'...Patru...de parca ati vorbi de niste "zei"!!! ha ha ha...
dar cam la atat se rezuma orasul acela!!
ma bucur nespus ca am scapat de "smecherii", povestile si grozaviile lor, in care, si de care, vrand nevrand te lovesti, traind in Baia Mare.
Atat pot...mai mult nu...incercati sa nu le mai acordati atata atentie si veti vedea, ca in timp, dispar...
Au mai fost si alti "smecheri" in Baia Mare, care incet incet au disparut/ fie prin puscariile Europei, fie la 2m sub pamant...
Cine si-i mai aminteste acum?
NIMENI!
Acolo, undeva, sus...Cineva se ingrijeste de toti si de toate...si Le cam imparte dupa fapte!!!
Noroc si sanatate tuturor "smecherilor" de Baia Mare...sau, poate, ar fi trebuit sa ma refer lor ca "mafioti"???!!!
ha ha ha

 
La 20 aprilie 2009 la 00:54 , Anonymous Anonim a spus...

ii adevarat tata lui adi a platit o cu 17 mii de euro pe anda adam ca sa o aduca sa cante. de la ce crezi ca a pornit totul? iti zic eu si adi vroia sa se culce cu anda nu numai patruselu...

ai putea face un nou episod condamnarea lui japo ca a luat 4 ani si daune de 40 mii euro de platit.

scuze ca am raspuns dupa 3 luni

 
La 18 august 2009 la 22:18 , Anonymous portughezu a spus...

mdah totul i foarte frumos da am o vorba pt pusti astai care se cred si ei smecheri ca o auzit de japo sau de patru etc...sunteti cam destepti asai voi vb orice si daca nui adevarat voi ce auziti direct va dati mari nush ce.japo,patru au trecut prin multe in viatza asa ca ar fi bine sa nu vorbiti pe la spatele lor ca daca iati intalni fatza in fatza numa asa iatzi zice ...buna ziua imi dati un autograf...!

 
La 21 iulie 2010 la 05:54 , Anonymous Anonim a spus...

Respectele vin si de la baietii din Tg.Lapus...Sa nu mai vorbeasca gainiile aiurea ca Jappo ii cunoscut in toata tara ca om mare...nu criticati voi lumea care au facut milioane de euro la viata lor.Voi astia tari in gura sunteti asa numai pe internet mai usurel gainuselor nu codcodaciti aiurea....

 
La 27 februarie 2017 la 00:22 , Anonymous Anonim a spus...

Unde sunt acum "smecherii"???? S-au dus pe p*#@ dupa cum bine a zis cineva cu cateva comentarii mai sus!

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire