Băimăreni

- am fost ş-om fi -

vineri, 16 ianuarie 2009

Interlopi de Baia Mare, episodul III: Arestarea lui Japo Mic

11 septembrie. La aproape trei luni de la bătaia în care l-a tăiat pe Pătruşel, Japo Mic este arestat.

eMaramures:
Tribunalul Maramures a dispus azi, 11 septembrie, arestarea preventiva a lui Adrian Vasile Pop, poreclit Japo Mic, din Baia Mare, care este acuzat pentru tentativa la omor calificat. Parchetul a retinut ca acesta, in data de 15 iunie, intr-un local din Piata Millennium Baia Mare, in urma unei altercatii, i-a aplicat unui alt baimarean mai multe lovituri cu cutitul.

Japo i-a cauzat lui Bogdan Patrusel mai multe leziuni la nivelul bratelor. ”Pentru a dispune arestarea preventiva instanta a retinut ca, in cauza exista indicii temeinice care sa justifice presupunerea ca inculpatul, in data de 15 iunie 2008, in jurul amiezii, s-a deplasat la localul Lumiere din Piata Millenium din Baia Mare si, in urma unei altercatii avute cu partea vatamata Patrusel Bogdan-Gheorghe i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu un cutit, cauzandu-i leziuni primejdioase pentru viata”, a precizat purtatorul de cuvant al Tribunalului Maramures, Anamaria Miclaus.

Adrian Vasile Pop, poreclit Japo Mic, fara ocupatie, a declarat recurs impotriva sentintei date de magistratii Tribunalului Maramures.

Etichete: ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire