Băimăreni

- am fost ş-om fi -

miercuri, 23 februarie 2011

Românii au talent, ungurii au talent ...

Că românii au talent cred că e clar pentru toţi. Ca să ne convingem definitiv, PRO TV-ul a cumpărat şi pentru noi drepturile de difuzare a emisiunii "XYZ au talent". Personajul cel mai impresionant a fost fără doar şi poate tânărul Narcis Iustin Nanău care, dintr-un trup firav adolescentin a scos o voce de excepţie. Contrastul dintre voce şi aspect a amplificat intensitatea momentului.

Pentru o secundă, chiar am crezut că am descoperit roata dar după ce am aruncat cu ochiul şi la vecinii noştri unguri, care şi ei au talent, am văzut un moment izbitor de asemănător ceea ce demonstrează că momentul cu contratenorul e clasic.





Acuma nu ştiu ungurii ce au făcut cu talentul lor, dar noi, aşa cum ne e felul, deja l-am umplut de penibil încă din a doua zi. Presa a început scormoneala după senzaţional şi a scos primele concluzii:Iustin e vânat de piţipoance, Iustin are jde mii de prieteni pe facebook, mama lui Iustin a declarat că dacă ajunge în finală işi întrerupe lucrul în Italia şi vine la încurajare, ce mai, am făcut din el un produs autentic.

Etichete: ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire