Băimăreni

- am fost ş-om fi -

luni, 22 noiembrie 2010

Nume

M-am întrebat în ultimii ani destul de des dacă nu cumva numele pe care îl ai îţi influenţează destinul. Altfel nu-mi explic cum Triţă Făniţă, Culiţă Tărâţă şi Genică Boerică ajung în aceeaşi perioadă istorică personaje de vârf ale agriculturii româneşti sau cum îi putem avea în parlamentul ţărişoarei noastre deodată pe Văcăroiu, Boureanu, Calimente, Cinteză, Vreme, Titi Holban, Marian Ghiveciu, Buda, Toni Greblă, Neculai Răţoi, Urban, Surdu, Bostan, Gigel Ştirbu, Doru Frunzulică, Marian Săniuţă, William Brânză în timp ce Ionescu sau Popescu sunt rarităţi. De fapt avem în parlament doi de Buda şi un singur Ionescu. Îi normal?

Când să declar închis cazul, apar la orizont noile speranţe: comisarul Şoric şi megaafaceristul Chelu. Adevarul e că la cum merg lucrurile, numa' Chelu ne mai lipsea.

2 comentarii:

La 22 noiembrie 2010 la 23:04 , Blogger CORA a spus...

Dar Cora? Numele Cora unde ma duce? Pe ce culmi ale destinului?

 
La 23 noiembrie 2010 la 09:08 , Blogger Baimareanul a spus...

Nu te cunosc decat superficial dar as spune ca numele te prinde foarte bine, o imbinare perfecta a traditionalului cu modernul. Ai un nume frumos si prea multe calitati pentru a accede la functii de conducere. Iti mai ramane insa o sansa: maritisul :)

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire