Băimăreni

- am fost ş-om fi -

joi, 2 septembrie 2010

Haideţi să trăim mai bine !

Având în vedere uriaşa manipulare la care suntem supuşi zilnic privind un mod de viaţă sănătos, dar şi sărăcia în informaţii de calitate, am decis să mă urc şi eu pe talerul celor care promovează viaţa echilibrată, sportul şi nutriţia optimă şi să scriu pe acest blog şi despre acestea.

Mă bazez în acest demers pe experienţa personală, pe anii de sport de performanţă pe care îi am la activ, pe zecile de cărţi citite şi pe informaţiile pe care le obţin zilnic de pe forumuri de specialitate din ţară şi străinătate.

Contradicţii în acest domeniu atât de vast există chiar la nivelul cercetatorilor şi a nutritioniştilor de vârf, dar dincolo de acestea sunt şi concluzii clare sau principii unanim acceptate pe care am să încerc să vi le aduc la cunostinţă. Am să vă ridic semne de întrebare referitor la reclamele pe care le vedem sau auzim zilnic sau la persoanele publice care acceptă să ne sacrifice pentru bani, îndemnându-ne să consumăm produse sintetice, grasimi hidrogenate sau zaharuri rafinate.

O să încerc să vă ajut să aduceţi schimbări în bine modului vostru de viaţă.

Suntem victimele studiilor comandate şi a informaţiei plătite de cei interesaţi. Noi trebuie să mâncam în fiecare zi, iar ei îşi bazează afacerile pe asta. Nu putem schimba miniştrii, sistemul de impozitare sau preţurile dar putem să trăim mai bine şi mai sănătos prin decizii care ne stau la îndemână.

Etichete: , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire