Băimăreni

- am fost ş-om fi -

marți, 27 aprilie 2010

Tragedia zilei

O evocă ziarul Libertatea :
Andreea Spătaru trăieşte o tragedie în viaţa familială. Potrivit stl.ro, cumnatul vedetei a fost bătut cu bestialitate într-un bar din Complexul studenţesc Regie, din Capitală.


Întâi de toate trebuie spus că nici fostul iubit al Andreei Spătaru nu era vreun olimpic la matematică, ci din contră, îl chema Ion Cojocea alias Boschet şi o boxa pe Andreea de câte ori avea ocazia.

Continuarea articolului întregeşte tabloul tragediei:
Atacul asupra lui Emilian Marica (40 de ani), cel care conduce clanul "Capone", s-a produs acum câteva zile, pe când interlopul se afla cu nişte prieteni la o masă a restaurantului Shorley, din Regie. Deranjat de atitudinea unor inşi de la o masă învecinată, fratele soţului Andreei Spătaru, l-ar fi altoit în plină figură pe unul dintre ei. Imediat, respectivii, despre care se spune că fac parte dintr-o grupare de foşti sportivi, ar fi reacţionat şi l-ar fi bătut măr pe mafiotul care a sărit la gâtul lor.


Adevărata tragedie din conţinutul acestui articol sunt de fapt mai multe. Una ar fi că un ziar cu astfel de ştiri e printre cele mai citite din România şi ne tâmpeşte zi de zi cu profunzimea articolelor. O alta e că deşi se ştie că ala e mafiot şi conduce clanul Capone, e încă lăsat în libertate. Iar a treia tragedie e in capul blondei Spătaru si e reprezentată de creierul acesteia.

Concluzia e că nu avem cum ieşi din criză dacă nu ne ajutăm şi singuri.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire