Băimăreni

- am fost ş-om fi -

joi, 11 februarie 2010

Bilanţ Gheorghe Zoicaş

Gheorghe Zoicaş e unul din deputaţii trimişi de Maramureş să ne rezolve problemele.

Omul spunea să-l votăm fiindcă "cu EL câştigăm NOI". Imi e din ce în ce mai clar că prin NOI se referea la familia lui.
Programul lui politic (pe care, ca să ne arate cât de proşti am fost, înca îl lasă online) arăta în felul următor:
Va prezint, pe scurt, initiativele mele legislative cu efect imediat si concret, gindite pentru binele nostru, al tuturor.

Iata beneficiile acestora:


1. Pensionarea anticipata cu 3 ani a locuitorilor orasului. Pornind de la certitudinea ca poluarea zonei a redus speranta noastra de viata. Este vorba de o rasplata pe care trebuie sa o acordam tuturor baimarenilor afectati mediul de viata poluat de zeci de ani

2. Facturi mai mici la intretinere cu cel putin 40 % - prin promovarea unei legi care sa rezolve chestiunea reabilitarii termice a locuintei, cu sprijin integral din partea statului. Trebuie sa avem grija si de buzunarul baimareanului, dar si de mediul inconjurator.
De aceea reabilitarea termica este prioritara.

3. Mamele, surorile, sotiile si fiicele se vor bucura zilnic cu 3 ore mai mult de noi toti, familia lor prin reducerea programului de lucru al femeii, dar retribuit integral. Va fi o lege pentru care pot opta firmele private in schimbul unor facilitati oferite de stat. Pentru ca o femeie fericita are darul de a face intreaga familie fericita. V-o spune un familist convins.

4. Viata tihnita si la adapost pentru bunicii nostri si familiile lor – prin crearea de camine pentru persoanele in virsta singure, dar si prin ajutor financiar (sub forma salariului lunar platit de stat unui ingrijitor permanent calificat) pentru familiile care au in grija bunici suferinzi, la pat. Cu totii trebuie sa ne bucuram de viata !

Iar pentru ca toate acestea sa poata fi duse la capat, am nevoie de increderea dumneavoastra, am nevoie de votul dumneavoastra.
VA PUTETI BAZA PE MINE!

Imediat se fac doi ani şi în tot timpul ăsta omul a reuşi doar să trădeze la momentul potrivit. Realizări? Zero barat.

1. Cu perspectiva prăbuşirii întregului sistem de pensii în câţiva ani, pensionarea anticipată e gluma numărul 1 a politicianului.
2. Cred ca a vrut să spună facturi cu 40 % mai mari, în acest caz având perfectă dreptate: "În luna februarie a acestui an vom plăti cea mai scumpă întreţinere din istorie şi, probabil, cea mai mare din Europa!" a spus preşedintele Federaţiei Asociaţiilor de Proprietari din România.
3. Ceva ceva a reuşi şi la punctu ăsta. Datorită creşterii şomajului spre 10 %, foarte multe mame surori şi soţii se pot bucura acum întreaga zi de familiile lor.
4. Omul îşi incheie programul tot printr-o glumă din ciclul "la toţi ni-i greu, dar nu la fel".

Gheorghe a păcălit mulţi băimăreni cu programul său de nivelul şi maturitatea clasei I-a, a ajuns în parlament şi viaţa a devenit mult mai bună pentru el. Din noul Q7, cozile de la farmacii se văd mai mici, gropile din asfalt nu se simt iar mizeria în care trăiesc majoritatea pensionarilor aproape nu se observă.

Etichete: ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire