Băimăreni

- am fost ş-om fi -

joi, 4 februarie 2010

Oscaruri de Maramureş( I I )

SPORT
Finalisti :
Paul BATIN - fotbalist UTA Arad
Ioan BABAN - antrenor HCM Stiinta
Calin MATEI - presedinte CSM Stiinta - rugby

Dacă mergem în acelaşi ritm cu susţinerea sportului maramureşean, la anul vom premia doar falimente. Eu l-aş da câştigător pe Ioan Băban pentru încăpătânarea de a crede ca se mai poate.


EDUCATIE
Finalisti :
Petre DUNCA - decan al Facultatii de Litere
Liviu-Marian POP - presedinte SLI Maramures
Mariana POP - inspector general scolar

Un prieten din inspectorat mi-a spus că votul pentru cineva din lista de mai sus e o condiţie obligatorie a continuării activităţii în bună înţelegere. Dacă şi la nivelul ăsta se umblă cu influenţe, ce să aştept de la adevăratele Oscaruri? Sper să iasă Liviu Pop, fiindcă merită.

MASS-MEDIA
Finalisti :
Octavian BUTUZA - Axa TV
Cosmin MESAROS - Glasul Maramuresului
Adi RUSU - Axa TV

Faptul că primele locuri sunt ocupate de trustul media Corin Cherecheş zice dacă mai era nevoie cine cântă şi cine joacă in mass-media locală. Nu că oamenii n-ar merita, dar era frumos să vedem şi de la alţii. Oare Claudiu Florescu n-a vrut să fie în top? Că numai aşa imi explic absenţa lui. Va câştiga maestrul Butuza în cazul în care băbuţele impresionate îşi găsesc la timp telefoanele mobile.

Eu aş da un premiu special tot postului Axa TV pentru modul admirabil în care s-au făcut de râs la alegerile pentru primaria Baia Mare. L-ar merita din plin.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire