Băimăreni

- am fost ş-om fi -

miercuri, 25 februarie 2009

Bota bate Grecu

Senatorul maramureşean Sorin Bota a discutat cu cititorii hotnews.ro despre autostrăzi şi alte penibilităţi. Nu ştiu ce s-ar mai putea spune despre drumuri în România. Oricum, nimic de bine. In contextul nerealizărilor fostului guvern, Bota îl porceşte pe Mihai Grecu fostul nostru olimpic şi şef al CNADR. La întrebarea:
Unul din fostii sefi ai CNADNR, Mihai Grecu, a tocat circa 50 de milioane de euro pe studii de fezabilitate pentru construirea unor drumuri expres, studii ce sunt valabile doar doi ani. Banii au fost cheltuiti, studiile nu mai sunt valabile, si in plus, in acea perioada ( anii 2007-2008) nu s-a dat drumul la niciun proiect bazat pe studiile de fezabilitate respective. De ce credeti ca, sub conducerea respectivei persoane, apropiate de fostul premier liberal, s-au alocat sume atat de mari pentru studii de fezabilitate? Din experienta d-voastra in MT, un decident a avea vreun interes material(spagi) in initierea unor astfel de studii de fezabilitate?
Bota răspunde:
Cred ca ai dreptate in finalul intrebarilor si daca neinitiatul si necalificatul profesional pentru acest domeniu, dar sustinutul Mihai Grecu a reusit sa toace, sa faca hartii de cati bani spui in preambul, inseamna , cred eu, ca o fi existat oaresce interese si mai putina minte si interes pentru a face ceva concret in afara de hartii in acea companie.
Mihai Grecu a fost şi pentru mine o cruntă dezamăgire. Am sperat că dacă vreodată vor ajunge la vârf cei care au confirmat şi pe băncile şcolilor, multe din probleme vor dispărea. Iar Grecu era unul din aceştia. Multiplu medaliat internaţional, a fost unul dintre cei care s-au remarcat din generaţia sa. Ajuns şef la agenţie, a dovedit că e doar o coadă a celor care l-au susţinut politic. Incapabil să schimbe ceva din mecanismul bolnav al drumurilor noastre, a mai şi picat de prost în scandalul care a şi dus la demiterea sa.
Păcat Grecule. Cred că au fost mulţi cei care au crezut în tine.

Etichete: ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire