Băimăreni

- am fost ş-om fi -

miercuri, 21 ianuarie 2009

Ai noştri tineri

Cursa Dublin - Bucureşti de marţi 20 ianuarie deviată spre Manchester(conform Hotnews) fiindcă doi români s-au luat la bătaie. Spune unul care pare informat, pe site-ul comunităţii românilor din Irlanda:
Buna tuturor! Haideti sa vedeti ce se mai intampla cu zborurile spre Romania cu Aerlingus.SUrsa 100% sigura(am avut pe cineva in acest zbor)/Dupa 'takeoff' 2 dintre 'stimabilii ' nostri concetateni au pus in pericol zborul EIN672 -Aerlingus spre Bucuresti-20 ianuarie , luandu-se la bataie in avion. Pilotul a aterizat la Liverpool pentru a debarca pe cei 2. Pentru a decola din nou au trebuit 3 ore 30 min timp in care toti pasagerii au fost reinuti la bordul aeronavei. Ajuns la destinatie-Bucuresti in jurul orei 0.00am. Pasagerii de la Bucuresti la Dublin au ajuns la destinatie in jurul orei 3am. Asa ca 2 idioti au 'frecat ' planurile a peste 400 de pasageri in 5 min. Ce parere aveti de 'reusita' lor?

Cica era vorba de un idiot din lumea 'interlopa' si un 'BAIETAS DE CARTIER'. Ce le-as umfla muschii prin parnaie -mult de tot!
Imi e din ce în ce mai clar ca suntem prea mulţi.

Etichete: , , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire