Băimăreni

- am fost ş-om fi -

miercuri, 4 noiembrie 2009

Şase cai, şase cutii

Eram în Real mai ieri şi intru în farmacia din magazin ca să iau nişte ceaiuri. La ghişeul vecin o domnişoară între două greutăţi. Asist neputincios la următorul dialog:
- Aveti pastile de slabit ?
- Avem, răspunde doamna de la ghişeu, vă dau o cutie ?
- Daţi-mi şase.

Trist şi adevărat. Când va realiza, ea şi multe altele, că secretul slăbirii stă în primul rând într-un mod de viaţă echilibrat şi nu în chimicale, va fi deja prea târziu fiindcă vor fi prea multe kilograme de dat jos.

Nu mai ai soluţii cu kilogramele ? Alătura-te unor comunităţi serioase (gen getfit.ro), fă-ţi un jurnal şi ai să vezi cîtă lume îţi va sări în ajutor.

Toţi ştim pe cineva (o vecină, o cunoştinţă) care a slăbit miraculos folosind soluţii care sfidează raţionalul dar din păcate de prea puţine ori cunoaştem şi preţul plătit de respectiva persoană. Câte ore mai doarme pe noapte? A avut depresii sau probleme hormonale? Cât de des are dureri de cap? Şi multe multe alte efecte secundare care pot să apară în urma folosirii pastilelor.

Ce fac de fapt aceste tablete? Unele reduc senzaţia de foame, altele favorizează diureza sau scad absorbţia grasimilor. Fac totul ca să te păcălească la următoarea urcare pe cântar.

Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire