Băimăreni

- am fost ş-om fi -

vineri, 30 octombrie 2009

Comunicat LPF

CATRE TOATE CLUBURILE DIN LIGA I

Tinand cont de comunicatele medicale aparute in ultima vreme, legate de raspandirea in mai multe judete a cazurilor de gripa noua, Liga Profesionista de Fotbal din Romania recomanda conducatorilor cluburilor din primul esalon instruirea persoanelor ce ocupa suprafata tehnica, precum si a propriilor jucatori, de a nu mai expectora saliva sau apa folosita pentru clatirea gurii pe terenul de joc sau pe pista stadioanelor.

Recomandarea este de a fi folosite, in acest scop, vase speciale cu capac. Totodata, antrenorilor ce nu se pot abtine de la gestul pomenit mai sus (vezi cazul antrenorului FC Otelul Galati, dl. Dorinel Munteanu), le sugeram purtarea unei masti protectoare medicale.

In cazul aparitiei in randul jucatorilor sau a tehnicienilor echipei dumneavoastra a simtomelor de gripa noua, rugam conducerile cluburilor din Liga I sa anunte de urgenta acest lucru la Secretariatul Ligii Profesioniste de Fotbal, in vederea hotararii masurilor ce se impun in aceasta circumstanta, conform regulamentelor fotbalistice in vigoare.


Chiar dacă pare incredibil, comunicatul e pe bune. A trebuit să vină gripa porcină ca să-şi dea conducătorii seama că scuipatu e "de porc".

Ce ne facem cu jucătorii care vor vrea să se scuipe între ei. Mă gândesc că şi ei trebuie să expectoreze intâi într-un vas, şi abia după aia să toarne conţinutul în capul adversarului.

Mi se pare cel mai tare comunicat din toate timpurile.

Etichete: , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire