Băimăreni

- am fost ş-om fi -

vineri, 27 noiembrie 2009

Băsescu şi copilul

Când credeam că nimic nu mai poate să apară ca să anime jegoasa campanie electorală, uite filmu cu Băsescu bătăuş. Şi dă-i şi luptă toată seara pe posturile TV pline de moralişti penibili. A dat? N-a dat? Eu cred că e irelevant atâta timp cât avem printre noi politicieni care au omorât oameni şi sunt încă în funcţii. Băsescu nu e altceva decât imaginea fidelă a clasei politice din acest moment. Dacă l-a lovit pe copil, la fel de vinovaţi sunt şi pinguinii de lângă preşedinte care nu au sărit în apărarea neajutoratului (cică l-ar fi lovit de două ori). Ei doar au stat, s-au uitat, au aplaudat. Unde au fost părinţii băiatului? Cum l-au apărat ei? Ce părinte îşi vede copilul lovit şi nu face nimic?

Din vina lui Mircea Man un bărbat s-a aruncat de la etaj şi politicianul e preşedintele consiliului judeţean. Luca Ştefănoiu a omorât un copil de 5 ani intrând cu maşina pe trotuar într-o stare de ebrietate avansată, scăpând apoi cu ajutorul avocatului şi astăzi e şeful de campanie al lui Sorin Oprescu. Vasile Vlaşin şi-a snopit nevasta in bătaie în faţa fiicei şi azi ocupă un scaun în consiliul local. Şi ăştia îs doar aci, pe plan local.

Copiii sunt loviţi în fiecare zi de faptul că părinţii lor îşi pierd locurile de muncă, de faptul că statul le refuză ajutorul financiar atunci când sunt bolnavi şi trebuie operaţi de urgenţă în străinătate şi de multe alte palme pe care societatea li le dă, în comparaţie cu care palma lui Băsescu e o mângâiere fină pe obrazul unui băiat uitat de părinţi în mulţime.

Etichete: , , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire