Băimăreni

- am fost ş-om fi -

miercuri, 18 februarie 2009

Informări

Informaţia Zilei ne informează că suntem pe primul loc în ţară la însămânţări artificiale la animale. Şi tot acolo se spune:
Directorul Mihalca a subliniat faptul că a făcut demersuri la Universitate de Nord din Bucureşti, pentru ca la nivel local să se înfiinţeze o secţie de zootehnie care să şcolească specialişti în acest domeniu de activitate.

Când o avea Universitatea de Nord filială la Bucureşti, putem face cerere să se mute capitala României la Baia Mare.

Tot în ziarul mai sus amintit scrie că alianţa PSD+PC nu mai e egal iubire (din nou) şi ca la Bucureşti s-a discutat soarta concubinajului:
Din discuţiile care au urmat a reieşit că alianţa PSD+PC nu funcţionează la nivel teritorial şi, după cum a afirmat preşedintele Daniela Popa şi senatorul Dan Voiculescu, nu funcţionează nici pe plan naţional. Liga Aleşilor Locali a mandatat conducerea partidului să găsească soluţii pentru depăşirea disfuncţionalităţilor actuale, astfel încât colaborarea cu PSD să poată merge mai departe sau, dacă lucrurile nu vor funcţiona conform înţelegerii, PC să rupă alianţa. Termenul limită până la care se va decide soarta alianţei a fost fixat pentru luna iunie
În toată ecuaţia asta PSD+PC, cineva ori e foarte prost ori e foarte deştept şi nu-mi dau eu seama.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire