Băimăreni

- am fost ş-om fi -

marți, 27 ianuarie 2009

Box: Tyson vs Holyfield, doar un zvon


Un zvon ridicat la nivel de ştire de Prosport care dedica un articolaş cu cifre şi date:
Deşi nimeni nu mai credea că este posibil, Mike Tyson va reveni în ring. Şi nu împotriva oricui ci va relua un vechi duel cu eternul său rival, Evander Holyfield. Acum în vârstă de 42 de ani, Mike Tyson, a acceptat să se lupte cu Holyfield ( 46 de ani ) la Abu Dhabi( Emiratele Arabe Unite ) în octombrie, pentru o bursă în valoare totală de 34 de milioane de dolari, anunţă agenţia kataweb.
Desigur că dezminţirea lui Tyson, publicată pe site-ul său, nu mai e la fel de interesantă, deci nu merită publicată de cotidian:

Mike Tyson through his management team has released the following statement on his website officialmiketyson.com:

“The rumors about me fighting Evander Holyfield are just that, rumors. Last week the rumors had me making a marriage proposal to a girl from England and this week they have me fighting Evander in October. The facts are I am promoting my documentary, TYSON, which comes out April 24th on the big screen, working on a book and looking forward to the release of the new EA Sports Fight Night 4 video game. ”

Adică nici vorbă de luptă.

Şi chiar dacă n-ar fi fost dezminţită, ştirea nu e deloc una de senzaţie, cei doi fiind foarte departe de ceea ce au fost odată. Doar uitându-te la poza lui Mike şi îţi dai seama că nu poate ajunge la nici un fel de formă până în octombrie. Dar de ce să te documentezi când poţi arunca bombe ?

Etichete: , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire