Băimăreni

- am fost ş-om fi -

luni, 26 ianuarie 2009

Alcool la volan

Mijlocaşul lui Chelsea, John Obi Mikel, a fost oprit de poliţie în timp ce îşi conducea maşina sâmbătă noaptea, iar acesta era sub influenţa alcoolului. Conform cotidianului englez, Independent, nigerianul a fost oprit în jurul orei 5 dimineaţa în faţa stadionului Stamford Bridge.

Nigerianul de 21 de ani nu a jucat sâmbătă în meciul câştigat de Chelsea împotriva echipei Ispwich Town cu scorul de 3-1, iar câteva ore mai târziu a fost oprit de poliţie. Consecinţele acestei întâmplări l-ar putea costa pe Mikel permisul de conducere timp de 1 an şi chiar sentinţa cu închisoarea, în cazul în care va fi găsit vinovat.

Un om din angrenajul lui Chelsea a declarat pentru The Sun: "Suntem conştienţi că John Obi Mikel a fost acuzat şi acum se alfă în arest. Vrem să aflăm mai întâi tot ce s-a întâmplat, iar apoi vom comenta".
Din păcate, noi nu învăţăm de la nimeni nimic bun. Ne place să murim pe şosele călcaţi de dobitoci in stare de ebrietate, care după aia sunt eliberaţi de o justiţie mult prea oarbă. Oare când o sa citesc şi la noi ştiri cu celebrităţi arestate fiindcă au fost prinse băute la volan? Cred că niciodată.

Etichete: ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire