Băimăreni

- am fost ş-om fi -

luni, 16 noiembrie 2009

Mizeria umană

Discuţia despre promovarea femeilor a ridicat tensiunea celor doi contracandidaţi. Tonul l-a dat Crin Antonescu, care l-a acuzat pe Traian Băsescu că a promovat „femeia-obiect, femeia cu succes facil”.

Liderul PNL i-a reproşat preşedintelui că nu a valorificat „modelul femeii pe care societatea, într-adevăr, creşte: femeia care ţine casa, care creşte copii, deşi - cu respect vă spun - aveaţi la îndemână un asemenea model, îl puteaţi promova mai mult - e chiar doamna Băsescu”, adăugând că a doua variantă era „femeia de succes care pe învăţătură face carieră, nu pe tupeu”.

„Decenţa ar trebui să vă spună că un bărbat, care are trei femei în casă, le respectă. Un bărbat, căruia nu i s-a întâmplat niciun incident dramatic, în care să-şi lase soţia singură, şi să ajungă în situaţii dificile”, a fost replica lui Băsescu


Acestea au fost replicile care au declanşat spumele in weekend. O mojicie din partea preşedintelui jucător prost, a arătat dacă mai era nevoie lipsa de scrupule a mass mediei. A respectat cineva durerea lui Crin? Nici vorbă. Singurul care s-a comportat normal în toată această nebunie a fost chiar candidatul PNL, de altfel singurul om care ar fi trebuit se se simtă jignit. A explicat cum vede el situaţia şi a rugat să nu fie folosită ca bâtă în războiul electoral. L-au ascultat Ciutacu, Gadea, & co? Nici vorbă. Dă-i cu analize sintactice. Dă-i cu spumele în dreapta şi stînga. Au răscolit nămolul, i-a durut pe ei ceea ce nu l-a durut pe Crin. Au coborît ştacheta demnităţii umane la un nivel pe care nu l-am crezut posibil. Jenant, mişeilor.

Etichete: , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire