Băimăreni

- am fost ş-om fi -

luni, 13 aprilie 2009

Puterea blogului

Stă în a face publice cazurile care cer ajutorul semenilor. Mă gândeam când am început să scriu aici, ce bine ar fi dacă am putea să ne adunăm câteva sute sau mii de "navigatori" şi să ne ajutăm semenii. Să adunăm cazurile ştiute de fiecare şi să încercăm să ne aducem aportul la şansa cuiva la viaţă. Putem face asta. Iar dacă vom reuşi să salvăm măcar o viaţă, înseamnă că nu ne vom fi născut degeaba. Restul sunt cuvinte fără rost.

3 comentarii:

La 13 aprilie 2009 la 14:41 , Anonymous mariana V. a spus...

Frumoasa intentie ai. Sa te ajute Dumnezeu si ceilalti blogheri sa salvati cit mai multi oameni. Sper sa devenim a 5 a putere in stat..locul 4 e ocupat de presa interesata, oportunista, influentabila. Am facut si eu un mic test pe cont propriu in "breasla". Am trimis un caz umanitar grav, bine documentat, redactat cu bun simt,instructiv pentru toata lumea la marile teleemisiuni de profil, la ziare... si nici o reactie.Apare in schimb in toate ziarele si in toate emisiunile un caz cu aceeasi boala, dar mult mai usoara si prezentat in mod "fortat lacrimogen"..Voi cum va explicati?
In schimb blogeri necunoscuti mi-au intins o mina de ajutor nesperata... Le multumesc. Sper sa devenim o forta impreuna
http://vicolmariana.wordpress.com/

 
La 16 aprilie 2009 la 10:27 , Blogger Baimareanul a spus...

Aveam o lista cu mai multe cazuri, despre care am scris si pe blog, pe care voiam sa le ajut. Am ramas interzis cind am vazut ca toti murisera. M-am simtit marunt de tot ca nu am facut mai mult pentru ei. Doi erau copilasi sub 3 ani. Bloggerii sunt in mod cert o solutie pentru astfel de cazuri. Suntem multi, majoritatea cu venituri peste medie. Hai sa nu mai dam clickuri degeaba si sa le facem sa conteze.

 
La 16 aprilie 2009 la 12:45 , Blogger Mariana V. a spus...

Am putea chiar sa luam fiecare din noi citeva cazuri si sa ne ocupam de promovare si actualizarea datelor pina la sfirsit. Pentru asta trebuie tinuta legatura cu sursa initiala, parinti sau persoane implicate..Apoi le stergem din postarea noastra daca nu mai sunt actuale. Altfel, se compromite ideea. Eu am postat acum cazul meu care este actualizat zilnic si alte 3 cazuri care mi se par foarte grave si urgente. Am mers la sursa si le urmaresc. Le vizitez zilnic sa aflu noutati. Din pacate oamenii care au problme nu isi pot intretine singuri blogul,iar cine i ajuta cu blogul nu e totdeauna punctual cu informatiile. Cazul de care povesteam ca e intens mediatizat, a avut noroc ca o ziarista a fost impresionata si s-a folosit de relatiile ei din breasla pentru a-l promova peste tot. La un moment dat, totul a mers de la sine si peste asteptari spre norocul copilului respectiv. Dar nu ar trebui sa lasam doar norocul sa aleaga pe cine salvam si pe cine nu. Selena Daria Vlad si Iustin Stiuca au leucemie acuta ar trebui ajutati urgent pentru ca peste citeva luni, ei ar putea fi doar o amintire

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire