Băimăreni

- am fost ş-om fi -

marți, 3 martie 2009

Olăroiu demis

După cum se vede, prin alte ţări şi civilizaţii mai mult sau mai puţin avansate, nu sunt înghiţite atât de uşor gesturile de valutist :
Dupa un week-end nebun in care a fost demis, interzis in Arabia Saudita si apoi reinvestit in functie, Cosmin Olaroiu s-a despartit oficial de Al-Hilal, fostul antrenor al Stelei platind tribut gestului de a arunca tricoul inscriptionat cu chipul printului Sultan Bin Abdallaziz, informeaza goal.com.
La noi poţi urina în linişte pe poza lu Băsescu, poţi şterge pe jos când vrei cu simbolurile naţionale şi să fii luat chiar trendy şi intelectual, poţi face cam cu oricine orice daca iese ratingu.
Mai jos, e ieşirea lui Lăcătuş la finalul partidei cu Vaslui, ieşire specifică fotbalului nostru:
Cel mai enervat de arbitrajul lui Ovidiu Hategan a fost Marius Lacatus, care a sarit la gatul centralului, caruia i-a adresat cuvinte dure. "Bai, nesimtitule! Ce arbitru esti tu, ma? Iti spun eu ce esti, esti arbitrul p...., asta esti! Cu corectitudinea ta cu tot. O sa ajungi sa arbitrezi in Champions League! Da-te-n p... mea de aici, nesimtitule", a urlat Lacatus, potrivit gsp.
Hai acasă Oli, că aici e de tine.

Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire