Băimăreni

- am fost ş-om fi -

miercuri, 4 februarie 2009

Panaramă de judecătoare

E vorba tot de judecătoarea în mîinile căreia a stat eliberarea lui Gordunov, principalul suspect în crimele de la Braşov.
Din Adevărul:
Maria Nicola, judecătoarea care a terorizat opinia publică prin eliberarea unui individ violent, Serghei Gorbunov, îşi terorizează şi vecinii prin comportamentul său.

Cel mai urât moment prin care au trecut vecinii de bloc ai magistratului a fost când aceasta a distrus uşa unui vecin în vârstă de 78 de ani, Petre Gigea, fost ambasador al României în Franţa, până în 1989.

Judecătoarea i-a spart uşa cu un topor, a pătruns în casa acestuia, căutând-şi copilul, după cum a mărturisit chiar ea în faţa unor colegi, în frigiderul fostului ambasador. “Sincer? Chiar e bolnavă. Are probleme cu toţi vecinii. Trebuia să îşi facă un control psihiatric”, a declarat ieri Petre Gigea pentru “Adevărul”.

O ultimă descindere a poliţiei la uşa judecătoarei Maria Nicola a avut loc în urmă cu două săptămâni. „Au venit Salvarea şi vreo nouă poliţişti. Cred că au stat vreo 45 de minute“, au mai mărturisit alţi vecini.

Cel care are cel mai mult de suferit din cauza comportamentului violent al judecătoarei este însă fiul ei de 15 ani, Cristian.

„E un copil bun. Păcat că are o asemenea mamă. Acum doi ani, copilul a fugit de acasă. Nu mai suporta bătăile. Dădea în el cu pumnii, fără milă. Ţipa ca din gură de şarpe şi nimeni dintre vecini nu putea să-l ajute”, a mai spus una dintre vecine.

Etichete: , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire