Băimăreni

- am fost ş-om fi -

miercuri, 7 ianuarie 2009

Oferta Romtelecom

Sun zilele trecute să renunţ la contractul cu firma de telefonie mai sus amintită. Las cerinţa şi sunt sunat a doua zi de o voce feminină pe care compania cred că o păstrează special pentru a răzgândi rebelii. Şi-mi spune vocea cât de important client sunt şi cât de greu le-ar fi fără mine şi bla bla bla. O întreb de ce până acuma n-am fost important, de ce m-au ignorat in cei 10 ani de clientelism, de ce au fost nesimţiţi cu mine la ghişeu şi de ce nu mi-au făcut nici o ofertă mai avantajoasă în toţi aceşti ani. Şi-mi spune vocea: "nu v-am făcut pînă acum ofertă mai bună fiindcă nu ne-aţi sunat, dar avem pentru umneavoastră următoarele propuneri ..". Şi-mi înşiră vreo 4 superoferte pe care le aveau pregătite pentru mine. Le-am spus că e târziu pentru mine.

Dar voi, cei care mai aveţi abonamente la Romtelecom, sunaţi fără întârziere la 1930 fiindcă oferta voastră mai bună există. Şi stă nerevendicată.

Etichete: , ,

3 comentarii:

La 8 ianuarie 2009 la 19:46 , Anonymous Anonim a spus...

poti da detalii despre superoferta ? ce ti-au oferit ca sa nu pleci?

 
La 14 ianuarie 2009 la 14:32 , Blogger Baimareanul a spus...

Pai mi-a zis de reducerea abonamentului de la 7.80 euro la 4 in aceleasi conditii ca pina acum, alta oferta era cu numere de mobil, alta era 60 ron pe luna televiziune, internet si telefon.

 
La 14 ianuarie 2009 la 14:35 , Blogger Baimareanul a spus...

Si inca una era cu numere internationale, ca vazuse aia ca am sunat de citeva zile in State

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire