Băimăreni

- am fost ş-om fi -

luni, 15 noiembrie 2010

Marele pierzător



Bălăcăreala cu care suntem răsfăţaţi în fiecare zi de posturile TV a atins şi domeniul nutriţiei. Rivalitatea dintre Cristian Mărgărit şi Florin Uceanu, două dintre vocile sonore ale slăbitului din ţara noastră, a fost pusă pe sticlă de Antena 1 având ca pretext metodele de slăbire adoptate de Florin Uceanu în cadrul concursulului Marele Câştigător.

În goana după trafic şi audienţe, noi suntem doar obiectul experimentelor şi victimele adevărurilor spuse pe jumătate. Faptul că nu rămâi cu nicio informaţie utilă după o astfel de emisiune e insignifiant comparativ cu atacurile la persoană, dialogurile acide şi jignirile gratuite.

În emisiune e adus ca argument cazul băimăreanului Zamfir Claudiu Pop (Akebono), slăbit pentru audienţe acum câţiva ani de către Florin Uceanu. Claudiu a slăbit la ora aceea 80 de kilograme într-un timp foarte scurt spre satisfacţia întregii tări. Apoi ca totul să fie a la State, a scos şi o carte numită „Greu de slăbit” în care îşi povesteşte caznele. Revenit la locul vechilor obiceiuri, Claudiu a rezistat o vreme firii şi tentaţiilor, putând fi văzut prin sălile de sport din Baia Mare trăgând tare la aparate. Apoi, inevitabil kilogramele au revenit. Poate că nu mai are greutatea de la începutul exerimentului dar nici foarte departe nu e. Acum, în loc să prezinte emisiuni de slăbit Claudiu e moderator al unei emisiuni culinare la un post local de televiziune.

Florin Uceanu se dovedeşte autist în faţa eşecului, nefiind capabil să şi-l asume la fel cum a facut-o cu succesul. Minte cu tupeu afirmând că Akebono are aceeaşi greutate cu care l-a lăsat el. Adevărul e mult prea puţin important în acestă ecuaţie al cărei mare piezător e telespectatorul.




(Zamfir Claudiu Pop aka Akebono acum o lună)

Etichete: , , , ,

2 comentarii:

La 15 noiembrie 2010 la 22:01 , Anonymous Marius a spus...

Salut,
De comparat cristianmargarit.ro si florinuceanu.ro, ca sa intelegi diferenta dintre ei.

 
La 16 noiembrie 2010 la 09:44 , Blogger Baimareanul a spus...

@Marius: Citesc ambele siteuri inca de la infiintare, sunt membru al forumului getfit.ro din 2003, deci pot spune ca sunt la curent cu activitatea celor doi. Imi sunt clare diferentele dintre ei dar nu asta am vrut sa evidentiez aici ci dezinformarea si minciuna cu buna stiinta. La noi, in Maramures, adevarul e unul singur, sau cel putin asa era odata.

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire